ΑθλητισμόςΑρχείο

Ο Οίακας σχεδιάζει την επόμενη μέρα χωρίς τον Παύλο Νώντα

Έχοντας ως τίτλο στην επίσημη ιστοσελίδα του τη φράση “Ευχαριστούμε coach!” ο Οίακας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Παύλο Νώντα, ο οποίος ανέβασε την ομάδα δύο κατηγορίες μέσα σε δύο σεζόν.

Η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών έγινε κοινή συναινέσει με τους Ναυπλιώτες που του χρόνου θα παίζουν στη Β’ Εθνική να αναζητούν ενδεχομένως κάποιον με μεγαλύτερη εμπειρία από την συγκεκριμένη κατηγορία.

Παύλος Νώντας

Όπως αναφέρει ο Οίακας σε ανακοίνωσή του: «Ο Οίαξ Ναυπλίου Α.Ο. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Παύλο Νώντα μετά από 2,5 χρόνια με διαδοχικές ανόδους ως πρωταθλητές σε Γ’ και Β’ Εθνικές κατηγορίες, συνδέοντας το όνομά του με ιστορικές στιγμές του συλλόγου μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Για το «διαζύγιο» είχε προλάβει να ενημερώσει ο ίδιος ο coach μέσω facebook γράφοντας: «Μετά από 2,5 χρόνια στον Οίακα με δύο ανόδους και ισάριθμα πρωταθλήματα οι δρόμοι μας χωρίζουν. Να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και φέραμε τις επιτυχίες στον σύλλογο και να ευχηθώ σε όλους ό,τι καλύτερο στον μέλλον τους!»