ΡεπορτάζΑρχείο

Φρούριο η Αρβανιτιά για τη συναυλία του Εργατικού Κέντρου

Αυστηρά μέτρα για όσους δεν έχουν το μαγικό χαρτάκι εισόδου, έχει λάβει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, ώστε να μην παρακολουθήσουν δωρεάν όσοι δεν έχουν εισιτήρια τη συναυλία που διοργανώνει το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία της Αρβανιτιάς.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από το πρωί του Σαββάτου, ώστε να μην μπουν αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα οι λουόμενοι της Αρβανιτιάς να σταθμεύουν στην ανηφόρα προς το Ξενία. Αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο με κάποιους σεκιούριτι στην αρχή της ανηφόρας της Αρβανιτιάς, δίπλα στα γραφεία της ΔΕΥΑΝ να προσπαθούν να κάνουν τους τροχονόμους.

Μέτρα στην Αρβανιτιά

Παράλληλα, με την τοποθέτηση πανό θα εμποδιστούν όσοι επιχειρήσουν να παρακολουθήσουν χωρίς να περάσουν από την είσοδο τη λαϊκή μουσική εκδήλωση.

Μέτρα στην Αρβανιτιά

Το εισιτήριο στην είσοδο κοστίζει 15 ευρώ. Εντωμεταξύ, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού, δίνοντας το στίγμα της εκδήλωσης, με αφορμή απάντησή του στον αντιπεριφεριάρχη Τάσο Χειβιδόπουλο δήλωσε:

«Πρώτιστο καθήκον άλλωστε του Εργατικού Κέντρου και της Δημοτικής Αρχής είναι η έστω και πρόσκαιρη ανακούφιση των συμπολιτών μας από τα δεινά της μνημονιακής καταιγίδας. Τώρα που οι εργασιακές σχέσεις αποδιοργανώνονται, που οι παροχές του Κοινωνικού Κράτους περικόπτονται που οι συντάξεις πετσοκόβονται, που οι μαζικοί πλειστηριασμοί των σπιτιών, των καταστημάτων, των αγρών παίρνουν την μορφή λαίλαπας, τώρα που τα παιδιά και τα εγγόνια αποποιούνται κατά εκατοντάδες χιλιάδες τα σπίτια των γονέων και των παππούδων τους, που αφανίζονται οι μικρομεσαίοι ,τώρα που τα παραγωγικά μέσα αγοράζονται από τα ξένα Funs και περνάνε σε ξένα χέρια, τώρα δηλαδή που μπαίνουμε στο βαθύ τούνελ των μνημονίων παρά τα αντιθέτως λεγόμενα από την Κυβέρνηση και το μνημονιακό τόξο, εμείς που κατέχουμε δημόσια αξιώματα οφείλουμε να λέμε την αλήθεια και να συμπαραστεκόμεθα στην κλονισμένη ψυχολογία του λαού μας με την τόνωση του λαϊκού και πατριωτικού αισθήματος».

Αρβανιτιά