ΠολιτικήΑρχείο

Ποιούς υποψήφιους δημάρχους θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα

Κλειστή σύσκεψη της περιφερειακής συντονιστικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Τρίπολη, με θέμα τα χρίσματα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, βουλευτές των περιφερειακών ενοτήτων, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των Νομαρχιακών Επιτροπών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να ψάχνεται ακόμα σε ότι έχει να κάνει με τους Δήμους καθώς δεν θέλει να δυσαρεστήσει αυτούς που θα μείνουν απ’ έξω. Από ορισμένα στελέχη αμφισβητείται κατά πόσο οι κεντρικές αποφάσεις λαμβάνονται μέσα από συλλογικές διαδικασίες ή υπάρχουν συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.

Το όνομα του Γιώργου Δέδε είναι το μόνο σίγουρο, καθώς έχει ληφθεί η απόφαση για την κάθοδό του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τώρα αυτό που μένει, είναι να ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψήφιων δημάρχων που θα πάρουν το χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος στην Αργολίδα και τους άλλους νομούς της Περιφέρειας.

Για το Άργος έχει ακουστεί το όνομα του δικηγόρου Νίκου Καρούζου, ως ένα πρόσωπο που θα μπορούσε ίσως να συσπειρώσει την αριστερή πτέρυγα.

Στο Ναύπλιο υπάρχει ο Τάσος Σαλεσιώτης που δεν συγκινεί ιδιαίτερα, ίσως και κάποιο όνομα έκπληξη που θα είναι νέος και άφθαρτος, και θα μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.