ΠολιτικήΑρχείο

Το δείπνο της Πέμπτης στο Κεφαλάρι γεννά πολιτική συνεργασία Καμπόσου – Τατούλη;

Οι προηγούμενες ομηρικές μάχες για τη διαχείριση των σκουπιδιών φαίνεται ότι θα μπορέσουν να αποτελέσουν παρελθόν, αφού η συνάντηση φάνηκε ότι έγινε σε θερμό κλίμα και πιθανότατα να είχε σχέση με την πολιτική συνεργασία Καμπόσου – Τατούλη στις εκλογές, όπως έχει διαρρεύσει έντονα το τελευταίο διάστημα και έχει γραφτεί, χωρίς να διαψευστεί.

Στο δείπνο εργασίας που είχαν το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστή ταβέρνα στο Κεφαλάρι ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης με το δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, συμμετείχαν και οι αντιδήμαρχοι Άργους Δημήτρης Κρίγκος και Χρήστος Πετσέλης. Η συνάντηση (φωτο αρχείου eurokinisi) έγινε στην ταβέρνα Σπηλιά.

Όλα αυτά τη στιγμή που όπως έγραφε χθες ο έντυπος ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ σε ρεπορτάζ για τα τεκταινόμενα στη ΝΟΔΕ «ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δημήτρης Σχινοχωρίτης ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Παναγιώτη Νίκα, παράλληλα με τη στήριξη που θα παρέχει στον Δημήτρη Καμπόσο. Άγνωστο βέβαια παραμένει το τί θα πράξει ο Σχοινοχωρίτης αν ο ίδιος είναι υποψήφιος με το Νίκα και ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών τα βρει με τον Πέτρο Τατούλη, όπως φημολογείται».

Το meeting της Πέμπτης ήταν πολιτικό, σύμφωνα με πληροφορίες και είχε παράλληλα και φόντο τη διαχείριση των σκουπιδιών.

Αν επιβεβαιωθεί η συνεργασία Τατούλη – Καμπόσου, οι καραμπόλες θα είναι πολλές και σε περιφερειακό, αλλά και σε δημοτικό επίπεδο, με χαμένους ψήφους αφενός για τον Παναγιώτη Νίκα και αφετέρου για τον Τάσο Χειβιδόπουλο στα εκλογικά τμήματα του δήμου Άργους – Μυκηνών. Τουλάχιστον με την πρώτη ματιά. Γιατί υπάρχει και συνέχεια.

Ο Δημήτρης Καμπόσος όντως διαγραμμένος από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει πολιτική υποχρέωση αυτή τη στιγμή να στηρίξει τον Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια, εφόσον ξεπεράσει την προηγούμενη κόντρα του με τον Τατούλη. Αυτό αν συμβεί θα έχει εκ πρώτης όψεως διπλό όφελος για τον ίδιο, αφού ο νυν δήμαρχος Άργους – Μυκηνών θα στηριχτεί αντίστοιχα με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του νυν περιφερειάρχη, προς ζημίαν του φερόμενου ως αντιπάλου του Τάσου Χειβιδόπουλου, ο οποίος όμως ακόμα δεν έχει κάνει επισήμως ανακοίνωση ότι μπαίνει επικεφαλής ψηφοδελτίου, αλλά αρκείται σε διαδόσεις και προθέσεις.

Το πώς βέβαια θα διατηρήσει το σώμα των νεοδημοκρατών με το μέρος του ο Καμπόσος, αυτό ίσως να είναι εύκολο, εφόσον δεν υπάρξει άλλος κομματικός υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας. Αν όμως σχηματίσει ψηφοδέλτιο η Ελένη Παναγιωτοπούλου ή ο Γιάννης Μαλτέζος ή άλλο στέλεχος της ΝΔ, τότε τα πράγματα περιπλέκονται.