ΚοινωνίαΑρχείο

Ακολασία, σεξ, ναρκωτικά, μπόμπες στην Πελοπόννησο

Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορουμενων για την υπόθεση του ροζ κυκλώματος που δρούσε σε Μεσσηνία και Αρκαδία. Πριβέ στριπτίζ και ότι άλλο προκύψει πρόσφεραν στους πελάτες τους οι 8 κατηγορούμενοι ιδιοκτήτες μπαρ για σωματεμπορία και μαστροπεία, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή.

Χθες οι πέντε από τους συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε ανακριτή και εισαγγελέα Καλαμάτας, οι οποίοι διέταξαν να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Σήμερα απολογήθηκαν οι άλλοι τρεις, ανάμεσά τους και ένας 57χρονος Καλαματιανός, που φέρεται ως ο εγκέφαλος της συμμορίας.

Τα τέσσερα μαγαζιά (δύο στην Καλαμάτα, ένα στην Τρίπολη και ένα στο Βρωμονέρι Γαργαλιάνων) ήταν οι βιτρίνες για να προωθούν γυναίκες στην πορνεία, με την συναίνεσή τους. Ο πελάτης έπαιρνε τη γυναίκα και στο ξενοδοχείο πληρώνοντας 1.200 ευρώ τη βραδιά. Στο κατάστημα απολάμβανε έναν αισθησιακό χορό στην πίστα με 50 ευρώ και αν ήθελε κάτι πιο πριβέ στο δωματιάκι η τιμή ανέβαινε στα 150 – 300 ευρώ, ανάλογα με το αν άγγιζε ή έκανε περισσότερα.

Ακολασία, σεξ, ναρκωτικά, μπόμπες στην Πελοπόννησο

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γυναίκες αυτές εκδίδονταν με την θέλησή τους και ήξεραν από την πρόσληψή τους ποια δουλειά θα κάνουν. Όμως μία 37χρονη Ουκρανή που συνελήφθη για κατοχή μικροποσότητας χασίς, σε καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες ακούγεται καθαρά ότι το έκανε γιατί είναι εξαρτημένη χρήστρια ναρκωτικών ουσιών και πηγαίνοντας με άντρες κατάφερνε να έχει τη δόση της. Από αυτό προέκυψε και η κατηγορία για σωματεμπορία, διότι εξαναγκαζόταν από το πάθος της για τα ναρκωτικά.

Επίσης, αποκαλύφθηκε ότι στα μπαρ γέμιζαν με χύμα αλκοόλ τα μπουκάλια γνωστών αλκοολούχων ποτών, πουλώντας… μπόμπες για γνήσια. Προμηθευτής τους φέρεται να είναι ένας 47χρονος Αθηναίος ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ακόμα μια 27χρονη Αλβανή και ένας 59χρονος Μεσσήνιος, οι οποίοι κατηγορούνται ως προμηθευτές ναρκωτικών.  

Το κουβάρι της υπόθεσης, που περιλαμβάνει και δύο επίορκους αστυνομικούς, δεν έχει ξετυλιχτεί πλήρως κι αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.