ΚοινωνίαΑρχείο

Ο Καμπόσος πρόσκοπος

Σε μία σεμνή εκδήλωση η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Άργους έκανε μέλος της τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών παρουσία των μελών της, Βαθμοφόρων του 1ου Συστήματος,Περιφερειακού Εφόρου Ανατολικής Πελοποννήσου, Εφόρου Διοίκησης της Περιφέρειας και Εφόρου Παλαιών Προσκόπων αυτής καθώς επίσης από τον Πρόεδρο Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Άργους Μυκηνών Παναγιώτη Σκούφη.

«Έχοντας σαν γνώμονα τον Προσκοπισμό σε συνάρτηση με την αμμέριστη βοήθεια του Δημάρχου σε όλη την μέχρι τώρα πορεία της Ένωσης προχωράμε για ακόμα πιο ψηλά προσκοπικά ανεβάσματα», σημειώνει η συντονιστική Επιτροπή της Ένωσης.

Ο Καμπόσος έγινε μέλος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Άργους

Επίσης σήμερα στην ΕΠΠ Άργους έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη του εκπροσώπου των Παλαιών Προσκόπων της Περιφέρειας Ανατολικής Πελοποννήσου στην Γενική Συνέλευση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Ο Καμπόσος έγινε μέλος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Άργους

Τέλος η ΕΕΠ Άργους μας προσκαλεί στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της με μουσικές αλλά και παραμυθένιες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.  

– Βazaar τις γιορτινές μέρες με χειροποίητα δώρα.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 10.30 πμ 
Θα επισκεφθούμε το Γηροκομείου Άργους για να πάρουμε μαζί μας όλους τους συμμετέχοντες στο παραμύθι του 4ου Μάγου.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 11.00πμ 
Παιδική χορωδία θα βρίσκεται στο περίπτερό μας στην πλατεία Αγίου Πέτρου και θα μας κρατήσει συντροφιά με όμορφα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.