ΠολιτικήΑρχείο

Τι θα κάνουν Μπόμπου και Τσιλογιάννης μετά την παραίτηση Καμμένου;

Εξελίξεις στους ΑΝΕΛ μετά το οριστικό «διαζύγιο» Καμμένου – Τσίπρα και την ανακοίνωση του πρωθυπουργού ότι σκοπεύει να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Η κυβέρνηση φαίνεται πως επιθυμεί διαδικασία-εξπρές, με τον Νίκο Βούτση να εμφανίζεται έτοιμος να εισηγηθεί έναρξη της συζήτησης την Τρίτη το πρωί και ψηφοφορία την Τετάρτη το βράδυ.

Η αντιπολίτευση έχει ήδη αρχίσει να γνωστοποιεί τις προθέσεις της ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις ορισμένων βουλευτών και στελεχών των ΑΝΕΛ.

Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η στάση και των υποψηφίων του κόμματος στην Αργολίδα. Η αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Κατερίνα Μπόμπου (με παρελθόν στη ΝΔ), και ο Αλέξανδρος Τσιλογιάννης που έχει εκφράσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Επιδαύρου, ήταν δύο εκ των βασικών υποψηφίων των ΑΝΕΛ στην Αργολίδα στις Εθνικές Εκλογές του 2015. Εγκρίνουν τη στάση του αρχηγού τους; Θα μείνουν ή θα φύγουν από τους ΑΝΕΛ; 

Οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι των ΑΝΕΛ στην Αργολίδα το 2015 ήταν ο Πέτρος Μούγιος, η Βασιλική Πάνου και ο Ευάγγελος Σαραντίδης.