ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Νέα οκτάδα υποψηφίων με Κωστούρο

Οκτώ ακόμα υποψήφιους ανακοίνωσε η παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα». Πρόκειται για τους Νίκο Γεωργαντά, Βασιλική Μαστοράκου, Γιώργο Παπαθεοφάνη, Γιώργο Νώτη, Αναστάσιο Δρίτσα, Παναγιώτη Κωστόπουλο, Χριστίνα Καλογεροπούλου και Κωνσταντίνο Κακουριώτη.

Οι ίδιοι αυτοσυστήνονται ως εξής:

Νίκος Γεωργαντάς

«Γεννημένος το 1964 στο Ναύπλιο. Δημόσιος Υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού, αρχιφύλακας στον Αρχαιολογικό χώρο Ασίνης.

Υπήρξα ενεργός πολίτης με έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική δράση από το ξεκίνημα της κοινωνικής, επαγγελματικής και οικογενειακής μου εξέλιξης υπηρετώντας  οποιονδήποτε τομέα καλέστηκα να βοηθήσω.

Από την εκκλησία της Υπαπαντής στα Λευκάκια διακονώντας την για δώδεκα χρόνια, μέχρι πρόεδρος σε όλες τις βαθμίδες Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Δίπλα στους συναδέλφους μου από όλες τις βαθμίδες των συνδικαλιστικών οργάνων. Εκλεγμένος στο πανελλαδικό όργανο Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Πολιτισμού.

Μέλος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. στον ευαίσθητο τομέα της τρίτης ηλικίας  και Αντιπρόεδρος στην κοινότητα Λευκακίων.

Στο τιμητικό κάλεσμα του νυν Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», στέκομαι στρατιώτης δίπλα του, γιατί ο συγκεκριμένος συνδυασμός βαδίζει με αίσθημα ευθύνης με το να είναι κοντά σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας , από την ορεινή περιοχή ως την παραλιακή ζώνη, προσπαθώντας να είναι δίπλα στο πρόβλημα κάθε δημότη.

Ζητώ την ψήφο των φίλων και συμπολιτών μου ώστε να μου δώσουν τη δύναμη να υλοποιήσω τα σχέδια και τις σκέψεις που αφορούν το Δήμο μας με μπροστάρη τον Δημήτρη Κωστούρο, ανοιχτό να ακούσει, να δουλέψει, να βοηθήσει!»

Βασιλική Μαστοράκου

«Η αδιάλειπτη ενασχόληση μου τα τελευταία 15 χρόνια με το Σύλλογο ΑμεΑ Ν Αργολίδας ως μέλος του ΔΣ, με έκανε να έρθω κοντά με εκατοντάδες ανθρώπους και να κάνω δεκάδες καλούς φίλους με ειδικές ικανότητες και ειδικές ανάγκες, να αφουγκραστώ τα προβλήματα τους και να μετέρχομαι καθημερινά λύσεων, ώστε να κάνω την καθημερινότητα τους πιο ευχάριστη.

Η κάθε μέρα που ζω και μοιράζομαι την αγωνία, απογοήτευση αλλά και τη χαρά τους, η κάθε φορά που είμαι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να λειτουργήσουν με όρους ισότητας, με έκαναν να γνωρίσω πολύ καλά πως οι συνάνθρωποι μας αυτοί, δίνουν πολλές φορές μάχη επιβίωσης κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δημήτρης Κωστούρος, έχει εστιάσει πολλές φορές την προσοχή του στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με ιδιαιτερότητες, δίνοντας έμφαση στην ισότιμη συμμετοχή τους στα κοινωνικά αγαθά και τις δραστηριότητες της τοπικής κοινωνίας. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα με τις δράσεις του, λειτουργεί ως ασπίδα μας, είναι φίλος του Συλλόγου μας και είναι γνωστή σε όλους μας η προσπάθεια του.

Οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στην τοπική κοινωνία και μπορούν. Μη έχοντας τη δυνατότητα να εκφράσουν την ανάγκη τους για αξιοπρέπεια, αυτονομία και ίση μεταχείριση, θεωρώ ότι είναι ώρα να συμμετέχω ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του 2019, ως δίαυλος επικοινωνίας ώστε και η κοινωνική αυτή ομάδα να ενταχθεί ομαλά στο κοινωνικό σύνολο. Πρόσβαση στα τοπικά αγαθά, συμμετοχή των ιδίων και των οικείων τους, ίση μεταχείριση χωρίς διακρίσεις,   κάθε είδους απασχόληση και συμμετοχή σε επιμορφωτικά προγράμματα που αυξάνουν το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων αυτών, αποτελούν προτεραιότητα για εμένα και σε αυτούς τους πυλώνες δράσης θα συνεχίσω να δίνω βάρος».

Γιώργος Παπαθεοφάνης

«Αγαπητοί μου συμπολίτες.

Σας γνωστοποιώ ότι αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση ως προς το πρόσωπό μου του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτριου Κωστούρου,  να με εμπιστευτεί να ενασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση συμμετέχοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα» με όραμα για μια καλύτερη και ομορφότερη πόλη, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Κατάγομαι από το δημοτικό διαμέρισμα Καρνεζαιίκων του Δήμου Ναυπλιέων, είμαι έγγαμος, πατέρας δύο τέκνων, κάτοικος Ναυπλίου.

Υπηρετώ ως Αρχιφύλακας στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας (Α.Τ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ) και μέσα από τον εργασιακό μου χώρο έχω διατελέσει συνδικαλιστής στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αργολίδας, όπου αγωνίστηκα από όλες τις θέσεις αυτής και τιμήθηκα από τους συναδέλφους μου, με το έργο που παρήγαγα, για πολλά χρόνια με το ανώτερο αξίωμα ως Πρόεδρος αυτής, εκπροσωπώντας τους επάξια τόσο σε τοπικό, όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο.  Ταύτη συνεχίζω την συνδικαλιστική μου δράση ως Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Α. στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Η καθημερινότητα της εργασίας μου με την συνεχή συναναστροφή με τους πολίτες και η ενασχόληση μου με τα συνδικαλιστικά του χώρου μου με έχει φέρει σε επαφή τόσο με τους συμπολίτες μας, όσο και με τους φορείς του Νομού μας, γνωρίζοντας από κοντά τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία μας.  Ως εργαζόμενος αστυνομικός με ενδιέφερε πάντα η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών, η επίλυση των προβλημάτων τους, αφουγκράζοντας και κατανοώντας αυτά δίνοντας τις αρμόζουσες λύσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων, συμβάλλοντας πάντα στην καλύτερη δυνατή επίλυσή τους.  Ως συνδικαλιστής έμαθα να διεκδικώ και να αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των συναδέλφων μου και κατά επέκταση των πολιτών σε ότι αφορά την ασφάλεια τους διότι ασφαλής αστυνομικός ισούται με ασφαλή πολίτη.

Έχει αποδειχθεί από όλη την συνδικαλιστική πορεία μου ότι διαθέτω αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα κινήσεων και με την εναρμόνιση μου με τα κοινά απέκτησα την εμπειρία που χρειάζεται νοιώθοντας έτοιμος να συμβάλω στην αυτοδιοίκηση εργαζόμενος  για έναν καλύτερο Δήμο Ναυπλιέων από όποια θέση μου ζητηθεί μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να γίνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Είμαι και θα είμαι ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας μας με οράματα για την πόλη μας και θέλω να προσφέρω στο συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα», ο οποίος με αντιπροσωπεύει, συμβάλλοντας για την επιτυχή νίκη με την υποψηφιότητά μου, ώστε την επομένη των εκλογών να έχουμε και πάλι για Δήμαρχο Ναυπλιέων τον κ. Δημήτρη Κωστούρο. 

Πιστεύω ότι όπως με εμπιστεύτηκαν και με εκτίμησαν οι συνάδελφοί μου, έτσι και εσείς, όπως και αυτοί θα με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας, υποσχόμενος ότι θα προσπαθήσω στο μέτρο που μου αρκεί ή στην δυνατότητα που θα μου δοθεί, να σας αντιπροσωπεύσω επάξια ώστε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα για την πόλη που αγαπάμε και θα αγαπάμε.

Υπόσχομαι να είμαι ο άνθρωπός σας, που θα μεταφέρει την φωνή σας με τον λόγο του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας αναδεικνύοντας  τα θέματα για το καλύτερο του τόπου μας καθώς και για ένα ονειρικό – μαγικό Ναύπλιο όπως του αξίζει να είναι».

Γεώργιος Νώτης

«Είμαι μόνιμος κάτοικος του δημοτικού διαμερίσματος Αγίας Τριάδος του Δήμου Ναυπλιέων.

Εργάστηκα στον ΟΤΕ ως οικονομικός υπάλληλος στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πατρών, στο Β’ συγκρότημα Αθηνών, στην υποδιεύθυνση διαχείρισης  υλικών Αθηνών, στον ΟΤΕ Άργους ως διαχειριστής χρηματικού και υλικών και συνταξιοδοτήθηκα στο 2008.

Αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου μας και συμφωνώντας απόλυτα με τις απόψεις του στηρίζω και εγώ ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Ναύπλιο: Επόμενη Μέρα την υποψηφιότητά του.

Στον αγώνα για ένα καλύτερο παρών και μέλλον στο Δήμο Ναυπλιέων».

Αναστάσιος Δρίτσας

«Ονομάζομαι Δρίτσας Αναστάσιος. Γεννήθηκα, ζω και  δραστηριοποιούμαι στα Λευκάκια.

Δηλώνω παρών και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου. Πίστεψα από την πρώτη στιγμή στο όραμά του για τον Δήμο μας, για την «Επόμενη Μέρα» του! Θα παλέψω και αυτή την φορά με μεθοδικότητα και δράση για αυτή την «Επόμενη Μέρα» των Λευκακίων.

Δεσμεύομαι ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας».

Παναγιώτης Κωστόπουλος

«Ονομάζομαι Κωστόπουλος Παναγιώτης, είμαι παντρεμένος με την Γιαννούλη Παναγιώτα και έχουμε δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Ιωάννα. Μεγάλωσα και ζω στην Ασίνη Δήμου Ναυπλιέων και τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια ασκώ το επάγγελμα του αυτοκινητιστή.

Μετά από την τιμητική πρόταση του νυν Δημάρχου, κ. Δημητρίου Κωστούρου, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αλλά αυτή τη φορά με και για την Επόμενη Μέρα στο Δήμο μας!

Ο Δήμος μας αλλάζει συνεχώς, οι νέοι άνθρωποι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και να ανανεώσουν ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Χρειάζονται πράξεις και έργα, τα οποία θα σέβονται τις ανάγκες κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος και θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του καθενός ισόρροπα, χωρίς τοπικιστικές ή πληθυσμιακές διακρίσεις.

Ως νέος άνθρωπος, λοιπόν, με όραμα για τον τόπο μου, για την Ασίνη, υπόσχομαι ότι θα υπηρετήσω με συνέπεια χωρίς παρεκκλίσεις και καιροσκοπισμούς τις αρχές και τις θέσεις μου».

Ονομάζομαι Καλογεροπούλου Χριστίνα και είμαι Απόφοιτος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και

Απόφοιτος του ιδιωτικού εργαστηρίου: «Ακαδημία Σπουδών Επικοινωνίας», τμήμα δημοσιογραφίας».

Χριστίνα Καλογεροπούλου

«Αποδέχθηκα την άκρως τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας κ.Κωστούρου γιατί θέλω και εγώ να βοηθήσω τον τόπο μου να εξελιχθεί και αναδειχθεί ακόμη περισσότερο.

Μετρώ 10 χρόνια στο χώρο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και των Επιθεωρήσεων, έχοντας ασχοληθεί με μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών τομέων και εξειδίκευση στο χώρο των πιστοποιήσεων.

Παρέχω Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους στην Πελοπόννησο και την Αττική, ενώ στο πελατολόγιό μου συγκαταλέγονται μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες και μερικές από τις πιο μεγάλες αλυσίδες Super Market.

Παράλληλα από την αρχή της καριέρας μου έχω συμβάλλει σημαντικά στην πιστοποίηση πολλών επιχειρήσεων σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO και την τυποποίηση πολλών γραμμών παραγωγής.

Τα τελευταία 4 χρόνια εισήλθα δυναμικά στο χώρο της επιθεώρησης ξενοδοχείων και κατάταξής τους σε αστέρια, έχοντας πιστοποιήσει επιτυχώς μικρές και μεγάλες μονάδες της περιοχής κι όχι μόνο.

Έχω ασχοληθεί ενεργά με τη δημοσιογραφία τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον Τύπο με σταθμούς της καριέρας μου την εκπομπή «Αποδείξεις» με το Νίκο Ευαγγελάτο και την καθημερινής κυκλοφορίας τοπική εφημερίδα «Αργολίδα»

Γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω στην Αγία Τριάδα, μιλάω 3 ξένες γλώσσες και είμαι έγγαμη με ένα παιδάκι».

Κωνσταντίνος Κακουριώτης

«Ονομάζομαι Κακουριώτης Κωνσταντίνος και είναι γέννημα θρέμμα Άριας.  

Είμαι παντρεμένος με την Λαδοπούλου Λαμπρινή και έχουμε δύο παιδιά τον Αναστάσιο και τον Σταμάτη.

Έχω εργαστεί στο ΚΤΕΛ, στην Αρχαιολογική Υπηρεσία και στα ΕΛΤΑ με συμβάσεις.

Με χαρά και τιμή αποδέχτηκα και αυτή τη φορά την πρόσκληση του Δημάρχου, Δημήτρη Κωστούρου, να συμμετέχω στον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», αναγνωρίζοντας την δουλειά που έχει κάνει σε μια εποχή δύσκολη όχι μόνο για τον Δήμο μας, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα.

Στόχος, όχι μόνο δικός μου αλλά ολόκληρης της παράταξης, είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας.

Θα παλέψουμε λοιπόν όλοι συλλογικά με εργατικότητα και θετική ενέργεια, για ένα Δήμο με όραμα και προοπτική».