ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο Ζαριανόπουλος στοχεύει στην έκπληξη για τη Θεσσαλονίκη

Με μία ισχυρή υποψηφιότητα η Λαϊκή Συσπείρωση θα διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος μπαίνει στο χορό των δημοτικών εκλογών ανάμεσα σε σχεδόν δύο ντουζίνες υποψηφίων, με αξιώσεις για κάτι καλό.

«Οι κομμουνιστές δήμαρχοι κυριολεκτικά δώσαν ανάσες στις πόλεις τους, στους πολίτες της πόλης τους, πήγαν κόντρα στους νόμους, τους σύρανε στα δικαστήρια, δικαιώθηκαν από τα δικαστήρια, αλλά πάνω απ’ όλα δικαιώθηκαν από τον λαό», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαριανόπουλος σε συνέντευξή του στον Άκη Γκάτζιο από τις Βρυξέλλες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για μείωση δημοτικών φόρων, δωρεάν συγκοινωνίες για φοιτητές και εργαζόμενους, δικαιότερη φορολογική κατανομή βάσει εισοδήματος, κ.α.

Ο κ. Ζαριανόπουλος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, ξεκαθάρισε ότι πολιτεύεται με το ΚΚΕ, αναφέροντας ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει το «καλαμπούρι» των ανεξάρτητων υποψηφίων δημάρχων, καθώς όλοι έχουν κομματική ένταξη, άσχετα με τον πολυσυλλεκτικό καταρτισμό των ψηφοδελτίων τους. 

Η συνέντευξη Ζαριανόπουλου στο Άκη Γκάτζιο: