ΚοινωνίαΑρχείο

Το Ναύπλιο θρηνεί για τον 30χρονο Λουκά Γεωργίου

Μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες και αφορά τον θάνατο ενός νεαρού Ναυπλιώτη, ιδιαίτερα δραστήριου στην τοπική κοινωνία, με πλούσια εθελοντική δράση στο τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού.

Ο Λουκάς Γεωργίου που άφησε την τελευταία του πνοή εχθές αργά τη νύχτα, ήταν γιος του Νούλη Γεωργίου ο οποίος είχε συμμετάσχει στον συνδυασμό «Άλλη Πρόταση».

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου στο Ναύπλιο, αύριο Σάββατο 20/4 και ώρα 15:00.

Λουκάς Γεωργίου Ερυθρός Σταυρός Ναυπλίου

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Σταυρός Ναυπλίου:

«Η οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου θρηνεί τον πρόωρο χαμό ενός μέλους της. Ο αγαπημένος φίλος και συνάδελφος Λουκάς Γεωργίου 30 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή εχθές αργά τη νύχτα.

Αγαπημένε μας φίλε, θα είσαι πάντα ανάμεσα μας και μέσα στις σκέψεις μας, με το χαμόγελο της γνώσης σου, την ευγενική σου παρουσία, το ανοιχτό σου μυαλό και τη μαχητικότητά σου.

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Ναυπλίου και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συλλυπητήριο της «Άλλης Πρότασης»:

«Τα μέλη της  άλλης πρότασης εκφράζουν την μεγάλη τους στεναχώρια για τον θάνατο ενός πολύ νέου ανθρώπου, του Λουκά Γεωργίου Γιού του Νούλη Γεωργίου που πριν μερικά χρόνια είχε τιμήσει με την παρουσία του τον συνδυασμό μας. Ο,τι και να πούμε θα είναι πολύ λίγο. Κουράγιο στην οικογένειά του».