ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Την …κουμπαριά φωτογραφίζει ο Κωστούρος ως υποβολέα της παραίτησης Μπακέα

Χωρίς τον Δημήτρη Μπακέα θα πρέπει να συνεχίσει τον σχεδιασμό της η «Επόμενη Μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου, καθώς αποφάσισε να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ. 

Στην ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη φωτογραφίζει, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει, τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά ως υποβολέα αυτής της κίνησης, λόγω προφανώς της κουμπαριάς που έχει με τον Δημήτρη Μπακέα.

«Ο δήμαρχος με μείωνε συνεχώς» – Τι λέει ο Μπακέας για την παραίτησή του

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Επόμενης Μέρας:   

«Οίκτο προκαλεί η ανακοίνωση του Κου Μπακέα με την οποία ανακοινώνει την «παραίτησή» του.

Οίκτο γιατί χρησιμοποιεί φτηνές δικαιολογίες , «φήμες» και «συμπεριφορές», αντί για επιχειρήματα και στοιχεία, τα οποία όπως γνωρίζει δεν υπάρχουν.

Οίκτο γιατί, η συμπεριφορά του θα αποτελεί από τώρα και στο εξής ένα τοπικό παράδειγμα αχαριστίας και αναξιοπιστίας αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά, ότι και σήμερα η πολιτική επιδιώκεται να γίνει με όρους Μαυρογιαλούρου.

Οίκτο γιατί είναι προφανές το κίνητρο αλλά και ο υποβολέας της «παραίτησης».

Οίκτο γιατί δικαίωσε όλους αυτούς που διέδιδαν ότι τον «ήξεραν» πολύ καλά

Οίκτο γιατί όλοι γνωρίζουμε την συνέχεια της «παραίτησής» του

Παρ’ όλα αυτά τον ευχαριστούμε γιατί δείχνει σε όλους τους συνδημότες ότι η Επόμενη Μέρα δεν είναι παράταξη που μπορούν να «ευδοκιμούν» τέτοιες φιγούρες και επίσης μας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε, τις αμέσως επόμενες μέρες, το πώς περάσαμε από το τέλμα του 2012 στην Επόμενη Μέρα του (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν) Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλίου».