ΚοινωνίαΑρχείο

Πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στο Κεφαλάρι – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Ο Κρίστιαν, ο σκύλος της Ζωής Καταραχιά δεν είναι πια στη ζωή. Κάποιος αποφάσισε να βγάλει τα κόμπλεξ του πάνω στο ζωντανό, το πυροβόλησε δύο φορές και το σκότωσε. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Κεφαλάρι Άργους.

Ο δράστης, όπως αναφέρει η ιδιοκτήκτρια του σκύλου, ταυτοποιήθηκε και κινούνται όλες οι νομικές διαδικασίες για την τιμωρία του.

Πυροβόλισαν σκύλο στο Κεφαλάρι

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η ιδιοκτήτρια του σκύλου:

«Έτσι τελειωσαν όλα για τον Κρίστιαν μου την περασμένη Δευτέρα ώρα 12.30 στο Κεφαλάρι του Άργους. Δύο πυροβολισμοί γιατί ένας δεν ήταν αρκετός, μιας και το βλήμα σφηνώθηκε στην εξωτερική μεριά της ωμοπλάτης…

Το δεύτερο τον χτύπησε μεταξύ 5ης και 6ης πλευράς, προκαλώντας ρήξη στα μεγάλα αγγεία και του πνεύμονα, γεμίζοντας το θώρακα του με αίμα. Ένα διαμπερές τραύμα, του στέρησε το δικαίωμα να συνεχίζει να χαρίζει αγάπη, στα παιδάκια που βρίσκονταν καθημερινά γύρω του…

Ένα κάθαρμα, ένας υπάνθρωπος που τον σημάδεψε και τον πυροβόλησε, βγάζοντας τα συμπλέγματα του, σε ένα ζωντανό, που δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν!
Αυτή ήταν η μαγκιά του και ο ανδρισμός του!

Όμως αυτή τη φορά δεν έκλεισαν στόματα, δεν έκλεισαν μπαλκονόπορτες…

Σε είδανε φονιά. Η κατάθεση έγινε. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε!

Για σένα αγαπημενε μου Κρίστιαν…..και για τόσα άλλα ζώα που υπέφεραν και δεν δικαιοθηκαν ποτε, θα επιδιώξουμε τη μέγιστη ποινή 3-5 έτη φυλάκισης και 30.000 πρόστιμο!

Αντίο αγαπημενε μου Κρίστιαν!»