ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Πήγε στράφι ο κόπος των υποψηφίων

Δεν προκάλεσε έκπληξη η μη κατάθεση στο πρωτοδικείο του ψηφοδελτίου του Δημήτρη Σαραβάκου, όπως ενημερωθήκαμε, μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον σύζυγο της υποψήφιας Περιφερειακής συμβούλου Αργολίδας Δήμητρας Σχοτσανίτη – Μαραγκού. 

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα η μη κάθοδος του συνδυασμού της «Κίνησης Πολιτών Πελοποννήσου» είχε ως αποτέλεσμα να πάει χαμένος ο κόπος των υποψηφίων και το χρήμα που διέθεσαν για να προβληθούν.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και η χορηγούμενη διαφήμιση της υποψήφιας στο facebook η οποία συνέχισε συμπτωματικά να προβάλλεται και μετά τις αρνητικές εξελίξεις.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο ιδιοκτήτης του RYTHMOS FM, Τόλης Μαραγκός, σύζυγος της υποψήφιας: «Η διαφήμιση της συζύγου μου Δήμητρας Σχοτσανίτη που προβάλλεται ακόμα από την google είναι προπληρωμένη από τις αρχές της προεκλογικής περιόδου και ως εκ τούτου προβάλλεται ακόμα και δεν αποτέλεσε έκπληξη από εμάς η μη κατάθεση στο πρωτοδικείο του ψηφοδελτίου του κου Σαραβάκου, κάτι που γνωρίζαμε από πριν».