ΠολιτικήΑρχείο

Μητσοτάκης – Σαμαράς πακέτο στην Αργολίδα για να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ Νίκα

Με περιοδεία στην Αρκαδία και ομιλία στο Άργος του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα κορυφωθεί η γαλάζια κινητοποίηση στήριξης του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.

Στο πλευρό του κ. Νίκα θα βρεθεί επίσης ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς -ο οποίος ενδέχεται να έρθει και στη Μεσσηνία- καθώς και ο δήμαρχος Αργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος που εκλέχτηκε την Κυριακή για τρίτη φορά, με ποσοστό 55,86%, ο οποίος δήλωσε ανοιχτά την στήριξή του στον Παναγιώτη Νίκα, ενώ στον πρώτο γύρο των εκλογών είχε αποφύγει να πάρει θέση.

Τόσο το πρόγραμμα της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη όσο και η ημερομηνία ομιλίας του στο Αργος (με πιθανότερη ημέρα την Παρασκευή), αλλά και το πρόγραμμα του κ. Σαμαρά, αναμένεται να οριστικοποιηθούν σήμερα.

Παράλληλα θα συνεχιστεί με εντατικότερους ρυθμούς η πρωτόγνωρη κινητοποίηση που ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας, καθώς η Πειραιώς θεωρεί στρατηγικής σημασίας τη νίκη στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να αυξηθεί η πίεση προς τα γαλάζια στελέχη που στον α’ γύρο των εκλογών στήριξαν Τατούλη

Στόχος αυτής της «γαλάζιας απόβασης» να ανατραπεί ο συσχετισμός δυνάμεων στην Αργολίδα, όπου στον πρώτο γύρο έβγαλε πρώτο τον Πέτρο Τατούλη.