ΟικονομίαΑρχείο

Έκπληκτοι έμειναν οι τουρίστες με το που αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Ναυπλίου

Μια “διαφορετική θερμή υποδοχή”, ευχάριστη έκπληξη, περίμενε τους 3000 περίπου επιβάτες και τα 1300 άτομα πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου “Celebrity Edge”, που ήρθε για 1η  φορά στο Ναύπλιο το Σάββατο 1 Ιουνίου και αναμένεται να επισκεφθεί τη πόλη άλλες τέσσερις φορές.

Διοργανώθηκε γιορτή, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Αναψυκτήριων –Καφέ μπαρ «Τ΄ Ανάπλι» για το λιμάνι του Ναυπλίου με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αιγαιοπελαγίτικο κέφι με το που πάτησαν το πόδι τους στο Ναύπλιο (Vid)

Για τη δράση αυτή συνεργάστηκαν  ομαδικά φορείς της πόλης, ο Δήμος Ναυπλιέων, το Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου και ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου.

Έκπληκτοι έμειναν οι τουρίστες με το που αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Ναυπλίου

Υποδέχθηκαν τους επιβάτες με χαμόγελα, διάφορα τοπικά ελληνικά προϊόντα και τοπικό χειροποίητο λικέρ. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το χορευτικό συγκρότημα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασίνης «Το Καστράκι» με παραδοσιακούς χορούς, αφήνοντας έκπληκτους τους τουρίστες που αποβιβάστηκαν στο λιμάνι.

Μία πρωτοβουλία που απ’ ότι φαίνεται θα έχει και συνέχεια σε επόμενες αφίξεις, με απώτερο σκοπό την συγκέντρωση θετικών κριτικών που θα αυξήσουν τις αφίξεις της κρουαζιέρας στην πόλη.