ΑθλητισμόςΑρχείο

Πρωτοποριακά δωρεάν προγράμματα άθλησης στο ΔΑΚ Άργους

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός του Δήμου Άργους – Μυκηνών ετοίμασε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους προγράμματα άθλησης στα πλαίσια της προσπάθειας του για την ανάπτυξη του Μαζικού Αθλητισμού

Tα διαθέσιμα προγράμματα:

1.) «Γυναίκα & Αθλητισμός». Στόχος η ανάδειξη της σημασίας της άσκησης για την γυναίκα στην καθημερινότητά της, για την καλύτερη αυτοπεποίθηση, υγεία, ευεξία και κοινωνικότητα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες και περιλαμβάνει κυρίως προπόνηση πολλαπλών δραστηριοτήτων με αερόβιες ασκήσεις εκγύμνασης.

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 8:30 – 9:30
Γυμνάστρια: κα Ρόδη Ιωάννα

Τρίτη 20:30 – 21:30 & Πέμπτη 20:00 – 21:00.
Γυμνάστρια: κα Καρκαλάτου Παναγιώτα

2.) «Ασκήσεις στη Φύση». (εναλλακτικές μορφές άσκησης). Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα μαζικής άθλησης που προσφέρει στους δημότες τη δυνατότητα ελεύθερης άσκησης σε εξωτερικούς χώρους του Δ.Α.Κ., προτρέποντας τους να αφήσουν τη καθιστική ζωή και να αξιοποιήσουν με γνώμονα την υγεία τον ελεύθερο χρόνο τους.

Τρίτη & Πέμπτη 8:00 – 9:00
Γυμναστής: κ. Κούλης Ιωάννης

Όλα τα προγράμματα υλοποιούνται από έμπειρους καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Απευθύνονται σε ενήλικες οι οποίοι θα εντάσσονται ανάλογα με το επίπεδο και τις προτιμήσεις τους στο αντίστοιχο τμήμα.

Η συμμετοχή των δημοτών είναι δωρεάν και οι εγγραφές θα γίνονται στα σημεία διεξαγωγής των προγραμμάτων.

Τα μοναδικά προαπαιτούμενα είναι η αθλητική περιβολή, μια πετσέτα και ένα στρωματάκι γυμναστικής.

Οι αθλούμενοι θα δηλώνουν το πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετέχουν και θα γυμνάζονται με δική τους ευθύνη κατόπιν υπογραφής σχετικής υπεύθυνης δήλωσης με υποβολή και ιατρικής γνωμάτευσης.

«Στόχος όλων των προγραμμάτων είναι η ευρύτερη διάδοση των ευεργετικών αποτελεσμάτων της άσκησης και της σημασίας του αθλητισμού στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας των πολιτών», σημειώνει ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Βαγγέλης Τζαβέλλας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2751360063 & 2751022952 καθημερινά (8:00 – 15:00)