ΑθλητισμόςΑρχείο

7o Danaon Cup προ των Πυλών της Αργολίδας

Έβδομη διοργάνωση για το άκρως επιτυχημένο Danaon Cup στην Αργολίδα από 1η έως 6 Ιουλίου. Με συμμετοχές ομάδων από τις ισχυρότερες της χώρας και του εξωτερικού το τουρνουά Handball γίνεται κάθε χρόνο και πιο ισχυρό με την οργανωτική επιτροπή του να επιτυγχάνει την διάδοση του Handball σε νέους και παιδιά.

Με τον βασιλιά του Άργους Διομήδη να πρωτοστατεί στην διοργάνωση με τις ακαδημίες του ενώ οι ηλικιακές κατηγορίες συμμετεχόντων των συμμετεχόντων είναι: Β15: Αγόρια γεννημένα το 2004 και το 2005 Β17:Αγόρια γεννημένα το 2002 και το 2003 G17: Κορίτσια γεννημένα το 2002 και το 2003 Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό τουρνουά προέρχονται από όλη την Ελλάδα ενώ από το εξωτερικό θα αγωνιστούν, η Σουηδική IF Hallby και η Dinamo Brasov της Ρουμανίας .

7o Danaon Cup Hallby7o Danaon Cup Dinamo

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης διαμορφώνεται ως εξής 1η Ιουλίου : Άφιξη των ομάδων 1η Ιουλίου βράδυ: Τελετή έναρξης 2 Ιουλίου -3 Ιουλίου πρωί: Αγώνες Ά φάσης 3 Ιουλίου απόγευμα-5 Ιουλίου πρωί: Αγώνες Β φάσης 5 Ιουλίου απόγευμα: Αγώνες κατάταξης-Ημιτελικοί 5 Ιουλίου απόγευμα: Αγώνες κατάταξης –Ημιτελικοί 6 Ιουλίου : Τελικοί –Απονομές-Τελετή λήξης –Αναχώρηση των ομάδων

7o Danaon Cup ΑΟ Ιωαννίνων7o Danaon Cup ΑΣ Ιωνικός7o Danaon Cup LARISSA H.C.