ΨυχαγωγίαΑρχείο

Η νέα μουσική σκηνή που έρχεται να ταράξει τα νερά στην Αργολίδα

Μία μουσική σκηνή στην επαρχία. Ένα concept που έλειπε από την Αργολίδα και φιλοδοξεί να αναβαθμίσει τη νυχτερινή διασκέδαση στο νομό, φιλοξενώντας νέα και ελπιδοφόρα σχήματα, αλλά και αξιόλογους καλλιτέχνες από την αφρόκρεμα του Ελληνικού πενταγράμμου.

Βρίσκεται στην Επαρχιακή Οδό Ναυπλίου – Τολού, εκεί που στεγαζόταν παλαιότερα ο «Ζορμπάς», με τον χώρο να είναι πλήρως ανανεωμένος με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές πινελιές, όπως αρμόζει σε μία σύγχρονη μουσική σκηνή.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Ζιώγαλας μετά από πρόσφατη εμφάνισή του στο Μπρίκι: «Ο χώρος ενώ είναι εσωτερικός καλοκαιρινός, μου έδωσε την παράξενη αίσθηση σα να είσαι έξω».

Νίκος Ζιώγαλας Μπρίκι

Στο Briki Live Music Stage στο Τολό κάθε βράδυ του καλοκαιριού θα παίζει ζωντανή μουσική, από έντεχνο και ελαφρολαϊκό, μέχρι rock και pop από παλαιότερες δεκαετίες αλλά και πιο σύγχρονα. Φυσικά δεν θα λείπουν οι πιο παραδοσιακές Ελληνικές βραδιές με πολλά υποσχόμενα μουσικά σχήματα.

Εισαι ροκάς να έρθεις Δευτέρα, είσαι μοντέρνος γκρουπάκιας να έρθεις Τρίτη, είσαι έντεχνος να έρθεις Τετάρτες, θες να φας και να χορέψεις Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (από κριτική επισκέπτη).

Αυτό το καλοκαίρι από τη νεοσύστατη Μουσική Σκηνή της Αργολίδας θα περάσουν η Βιολέτα Ίκαρη, ο Μάνος Πυροβολάκης, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, η Μελίνα Κανά, η Αρετή Κετιμέ, ο Ορφέας Περίδης, το εξαιρετικό παραδοσιακό μουσικό σχήμα «Λωξάντρα» κ.α.

Μουσική σκηνή Briki Live Music Stage στο Τολό Αργολίδας

Το πρώτο καθημερινό live stage στην Αργολίδα

Κάθε Δευτέρα βράδυ το rock έχει την τιμητική του με τους Blues Line σε ξεσηκωτικές live εμφανίσεις. Τις Τρίτες την σκυτάλη παίρνουν οι ελπιδοφόροι Prestige The Band σε ένα ξέφρενο πάρτι που δεν πρέπει να χάσετε! Η μπάντα του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι μία ευχάριστη έκπληξη που αξίζει κάποιος να δει και να ακούσει από κοντά. 

Κάθε Τετάρτη εξαιρετικές επιλογές καλλιτεχνών από το Ελληνικό πεντάγραμμο, σε έντεχνο και ροκ ύφος.

Σε πιο παραδοσιακό ύφος οι Πέμπτες. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο μία αξέχαστη Ελληνική βραδιά με παραδοσιακό, ρεμπέτικο, έντεχνο και λαϊκό παρέα με το συγκρότημα Τρεις και Μία με παρέα. Τις Κυριακές έντεχνο και λαϊκό με το μουσικό σχήμα Εκτός Προγράμματος.

Μουσική σκηνή Briki Live Music Stage στο Τολό Αργολίδας

Μουσική σκηνή Briki Live Music Stage στο Τολό Αργολίδας      

Που βρίσκεται:

Μουσική σκηνή Briki Live Music Stage στο Τολό Αργολίδας