ΠολιτικήΑρχείο

Ο Γιώργος Γαβρήλος και το όραμά του για την Αργολίδα

Ο Γιώργος Γαβρήλος έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση μίας βουλευτικής έδρας στην Αργολίδα, εισπράττοντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους πολίτες με τους οποίους έρχεται σε επαφή.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με τον ΣΥΡΙΖΑ γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1969. Σπούδασε Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες. Παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Πολιτική και στο Εργατικό Δίκαιο στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Poitiers της Γαλλίας. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Δημόσιο Δίκαιο. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Εργάστηκε το 1995 στο Υπουργείο Προεδρίας, ως ειδικός επιστήμων σε θέματα δημόσιας διοίκησης, επί Υπουργίας Γιάννη Ποττάκη. Υπήρξε ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας Γεράσιμου Αρσένη τα έτη 1998-2000. Από το 2000 δικηγορεί στο Ναύπλιο και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος σε πολλά εργατικά σωματεία (Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου-Ερμιονίδας, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Ένωση Πυροσβεστών Υπαλλήλων Αργολίδας, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας, Σωματεία Δημοτικών Επιχειρήσεων κ.α.).

Tα έτη 1999-2006 ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ασίνης.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 υπήρξε υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα», που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο.

Από το 2014, είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και συνεχίζει έως σήμερα τη θητεία του, από τη θέση του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Οι προτεραιότητες για την Αργολίδα

Ο Γιώργος Γαβρήλος βάζει τις παρακάτω  προτεραιότητες για την Αργολίδα της επόμενης μέρας.  Η  Αργολίδα μετά την έξοδο από τα μνημόνια πρέπει να ανασυνταχθεί και να υλοποιήσει ένα συνεκτικό  σχέδιο για βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη με νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Οι προτεραιότητες και οι στόχοι για την περίοδο 2019-2023:

1.    Ολοκλήρωση έργου Αναβάλου

2.    Οδική σύνδεση με Εθνική οδό (Δερβενάκια – Εκκλησιαστικά)

3.    Νοσοκομειακή υποδομή

4.    Βιολογικός – Αποχέτευση – ολοκλήρωση του Αποχετευτικού Δικτύου Κρανιδίου ως έργου υποψηφίου για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-20

5.    Λιμενικά έργα

6.    ΒΙΠΕ

7.    Φυσικό Αέριο

8.    Έργα για ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων