ΡεπορτάζΑρχείο

92χρονη λαμπάδιασε στο σπίτι της στο Ναύπλιο

Ολομόναχη ζούσε στο φτωχικό της, μόλις μερικά μέτρα πιο μακριά από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου μια 92χρονη. Ζούσε με την αναγνώριση του καλοκάγαθου χαρακτήρα της από την γειτονιά και ο Θεός της πρόσφερε χρόνια να ζήσει μέχρι, που για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σήμερα τα ξημερώματα το σπίτι της λαμπάδιασε.

Η γιαγιούλα επιχείρησε να βρει στο πίσω μέρος του σπιτιού χώρο για να αναπνεύσει, όμως οι αναθυμιάσεις και οι καπνοί έδωσαν τραγικό τέλος στην μακροζωία της. Στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού της βρέθηκε από τους άνδρες της πυροσβεστικής Ναυπλίου απανθρακωμένη.

 

Οι δραματικές στιγμές της γιαγιάς, που κάηκε ολοζώντανη στο Ναύπλιο

 

Η Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία στις 4.30 σήμερα το πρωί. Οι γείτονες μόλις αντιλήφθηκαν την φωτιά κάλεσαν αμέσως την πυροσβεστική, η οποία έσπευσε με 4 οχήματα και 9 άνδρες, όμως ήταν ήδη αργά για την 92χρονη.

Η περιοχή της Πρόνοιας είναι πυκνοκατοικημένη και πολλά σπίτια ακόμα στέκονται εκεί από την εποχή του Καποδίστρια και η παρέμβαση της πυροσβεστικής μπορεί να μην έσωσε την 92χρονη, έσωσε όμως την περιοχή από μια ανεξέλικτη πιθανή επέκταση της πυρκαγιάς με κίνδυνο να θρηνήσουμε πολλά θύματα.