ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ορκωμοσία με εκπλήξεις

Ορκίζονται σήμερα στις 9 το βράδυ ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της 26ης Μαϊου.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών κάλεσε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στην ορκωμοσία η οποία θα γίνει στον αύλειο χώρο του παλιού ανακαινισμένου Δημαρχείου.

«Εκεί όλος ο κόσμος θα δει και τις πεντάφωτες λυχνίες που ήταν πάνω στην πλατεία που κάποιοι που δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω και δεν με ενδιαφέρει να μιλήσω για αυτούς, άλλωστε η κοινωνία τους έχει καταδικάσει, έβγαιναν και έλεγαν ότι τις πουλήσαμε τις πεντάφωτες λυχνίες για σίδερα ενώ τους είχα ενημερώσει από τότε ότι φυλάσσονται στις Στρατώνες», σημείωσε ο Δ. Καμπόσος.

Και πρόσθεσε: «Μετά έφυγαν και πήγαν για να φτιαχτούν πάλι και να είναι σήμερα όπως είναι γιατί πραγματικά για να βγουν αυτά τα έργα τέχνης που ήταν στην πλατεία από το 1935 ήταν πολύ δύσκολο».

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος: «Έγινε μια μεγάλη ανακαίνιση, οι δυο από αυτές στηρίζουν την παλιά δημαρχία από μπροστά και οι άλλες δύο θα μπουν σε έναν άλλο χώρο που μας έχουν υποδείξει αρχιτέκτονες χώρου».