ΚοινωνίαΑρχείο

Όταν οι Δήμοι αρκούνται στην φωτογραφία των εγκαινίων

Δεν πάνε παρά μόνο λίγοι μήνες από την έναρξη λειτουργίας του ΚΔΑΠ-ΑμΕΑ Αργολίδας στην Πυργέλα, όμως οι υποχρεώσεις περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων τελείωσαν στην φωτογράφηση των εγκαινίων.

Το ΚΔΑΠ-ΑμΕΑ  χρηματοδοτείται μεν από το ΕΣΠΑ, όμως οι ανάγκες του ξεπερνούν την χρηματοδότηση.

Πριν λίγες ημέρες η πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Συλλόγου «Φιλία» επισκέφτηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του συλλόγου ΑΜΕΑ Αργολίδας, μετά από ομόφωνη απόφαση, του συμβούλιο «ότι πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς τους θαυμάσιους ανθρώπους».

Έφερε η πρόεδρος του πολλά προϊόντα περιποίησης σώματος, εσώρουχα, βαμβάκι, απορρυπαντικά, χαρτί υγείας.

Γιούλια, Νίκος

Στην φωτογραφία η πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Συλλόγου Αργολίδας «Φιλία» Γιούλια Μπρετσνάιντερ με τον Κώστα Θεμελή, ένα από τα πιο ενεργά μέλη της Ένωσης Ατόμων με Αναπηρίες.
Εκτός τούτου ο σύλλογος Prohellas από το Φλένσμπουργ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Φιλία», προσέφερε γάντια μίας χρήσης και υποσέντονα.
Η χαρά όλων ήταν τεράστια. Έδειξαν με κάθε τρόπο την μεγάλη ευγνωμοσύνη τους.

Είδη πρώτης ανάγκης

Μεταξύ των παιδιών αυτών ήταν και ο Α. Ο σύλλογος Φιλία του υποσχέθηκε την προσεχή εβδομάδα να του φέρει έναν «Περιπατητή (Πι)» με φρένα ώστε να δοκιμάσει αν μπορεί να το χειριστεί.

– Η ένωση ΠΡΟΕΛΛΑΣ υποστήριξε, μεταξύ άλλων, με δωρεές φαρμάκων μικρότερα νοσοκομεία στην Ελλάδα.

Ο Γκίντερ, πρόεδρος και η σύζυγός του ανέθεσε στον Σύλλογο «Φιλία» πριν από λίγες εβδομάδες, εκτός από τα γάντια μιας χρήσης και κάτω από τα σεντόνια ούτε έναν περιπατητή και ένα αναπηρικό καροτσάκι να τα διαθέσει όπου αυτός νομίζει πως χρειάζονται για λογαριασμό της

ΠΡΟΕΛΛΑΣ: https://www.prohellas.de