ΠολιτισμόςΑρχείο

Φτωχότερος ο πολιτισμός της Αργολίδας

Συγκλονισμένη είναι η Αργολίδα με στο άκουσμα του θανάτου του της Κατερίνας Παπανδριανού. Γνωστή από τα βιβλία της «Οι Νάρκες» και «Η Ψωροκώσταινα» και από την πλούσια πολιτιστική της δράση.

Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας της οποίας ήταν μέλος και ιδρυτικό στέλεχος αναφέρει: «Η Κατερίνα Παπαδριανού, η γυναίκα που σκέφτηκε και υλοποίησε την ιδέα ενος κοινού πνευματικού χώρου έκφρασης των Συγγραφέων και των Λογοτεχνών του τόπου μας, ξεκινά για το μεγάλο της ταξίδι. Εκφράζουμε τη μεγάλη μας οδύνη και τα συλλυπητήρια στα παιδιά της, την Αναστασία και το Γιάννη και τους συγγενείς της. Αύριο Κυριακή,10-11-2019, στον Ι.Ν. Αγ. Αδριανού και Ναταλίας, στο Δρέπανο, στις 12 το μεσημέρι, θα την συντροφέψουμε με όλη μας την αγάπη στο σταθμό εκκίνησης για τη νέα μεγάλη της περιδιάβαση στον κόσμο της αθανασίας».

Ο Γιώργος Κόνδης έγραψε: «Η Κατερίνα Παπαδριανού, η αγαπημένη συγγραφέας της Ψωροκώστενας και των Ναρκών, ξεκίνησε σήμερα το πρωί το μεγάλο ταξίδι της στον κόσμο της αθανασίας. Έδωσε μια άνιση μάχη με την ασθένεια, που τις τελευταίες ημέρες εντάθηκε, την κατέβαλε και την υποχρέωσε να ξεκινήσει πριν ολοκληρώσει το νέο της έργο».

Πέθανε η Κατερίνα Παπαδριανού – Θρηνεί ο πολιτισμός της Αργολίδας

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Κυριακή 10-11, στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αδριανού και Ναταλίας, στον τόπο καταγωγής της το Δρέπανο.