ΡεπορτάζΑρχείο

Υπό διάλυση το δίκτυο της ΔΕΗ στο Ναύπλιο

Επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος παρατηρήθηκαν από τις 11 περίπου το πρωί και συνεχίστηκαν μέχρι και τη 13:30, σε μεγάλο μέρος του Ναυπλίου. Το ρεύμα επανερχόταν κατά διαστήματα αλλά ξανακοβόταν, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση τις μεσημαριανές ώρες.

Οι συνεχείς διακοπές δημιούργησαν προβλήματα σε ηλεκτρικές συσκευές που αναβοσβηναν, ενώ αρκετά από τα καταστήματα της πόλης που είναι ανοιχτά την Κυριακή βάσει του εορταστικού ωραρίου, δεν μπορούσαν σε πολλές περιπτώσεις να λειτουργήσουν και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

Μεγάλα σουπερμάρκετ της πόλης επιστράτευσαν γεννήτριες για να συνεχίσουν να λειτουργούν τα ψυγεία τους, αλλά και για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

Τον τελευταίο καιρό είναι πολύ συχνές οι βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ στην πόλη, με αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει αγανακτήσει. Χαρακτηριστικές είναι οι έντονες αντιδράσεις που καταγράφονται στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σημερινές διακοπές οφείλονται σε βλάβη σε σταθμό της ΔΕΗ, η οποία αποκαταστάθηκε μετά από αρκετή ώρα.