ΚοινωνίαΑρχείο

Οι μικροί «Αϊνστάιν» της Αργολίδας

Συνολικά 37 μαθητές και μαθήτριες του νομού Αργολίδας που διακρίθηκαν στον 80ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ο Θαλής», πιστωποιώντας το καλό επίπεδο γνώσεων που λαμβάνουν από τα σχολεία τους αλλά και την διαρκή αφοσίωσή τους στην επιστήμη των μαθηματικών.

Οι επιτυχόντες θα συμμετέχουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 09.00-12.00 πμ. στο 1ο ΓΕ.Λ. ΑΡΓΟΥΣ.

Οι διαγωνιζόμενοι/ες θα πρέπει να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο στις 8:45πμ.

Το παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας συγχαίρει τους 32 που συνεχίζουν στην επόμενη φάση του «Ευκλείδη», καθώς και τους 11 μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου του νομού Αργολίδας που διακρίθηκαν στον 3ο Τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό στα μαθηματικά «Ο Παλαμήδης».

«Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία συγχαίρει όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες που συμμετέχουν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς αποδεικνύοντας με τον πιο ένθερμο τρόπο την αγάπη τους στη μαθηματική επιστήμη. Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή πρόοδο και καλή τύχη στη ζωή τους», αναφέρει η διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος Αργολίδας της Ε.Μ.Ε.