ΚοινωνίαΑρχείο

Έφυγε απο τη ζωή ο Ανδριανός Τρίγκας – Κηδεύεται στο Ναύπλιο

Από την ιστοσελίδα taxheaven.gr έγινε γνωστός ο θάνατος του Ανδριανού Τρίγκα ο οποίος είχε εξυπηρετήσει τηλεφωνικά πολλούς λογιστές αναφορικά με προβλήματα που αντιμετώπιζαν με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του taxis. 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι στο Ναύπλιο, απ’ όπου και καταγόταν, σύμφωνα με το taxheaven.

Το taxheaven τον αποχαιρετά με τα ακόλουθα λόγια:

«Ενδεχομένως πολλοί συνάδελφοι να είχαν μιλήσει τηλεφωνικά στο παρελθόν με τον Ανδριανό ή μπορεί τον είχαν συναντήσει κιόλας. Με τη χαρακτηριστική φωνή του, τη συστολή και την ευγένεια που τον διέκρινε ήταν πάντα διαθέσιμος να εξυπηρετήσει σε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζαμε με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του taxis όλα αυτά τα χρόνια.

Εργαζόταν άοκνα όπως και οι υπόλοιποι υπάλληλοι στην εν λόγω υπηρεσία προκειμένου να αναβαθμίζονται συνεχώς οι παρεχόμενες υπηρεσίες. Άκουγε πάντα τους προβληματισμούς, τα παράπονά μας, μα πάντα μας αντιμετώπιζε με μια αφοπλιστική πραότητα, ενώ έβρισκε πάντα τρόπο να σου πει έναν καλό λόγο.

Ο Ανδριανός Τρίγκας δεν είναι πια μαζί μας, έφυγε επέκεινα του κόσμου τούτου. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Δευτέρα 10/2/2020, στις 15:00 στο Ναύπλιο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».