ΕλλάδαΑρχείο

340.000€ για το “SuperGirl”

H λαμπερή Stefania, η οποία θα είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision για το 2020 με το τραγούδι «Supergirl» θα κοστίσει στην ΕΡΤ 340.000€. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα έξοδα μετακινήσεων, τεχνικών μέσων, μετάδοσης του διαγωνισμού από την ΕΡΤ και διαμονής αποστολής.

Η 18χρονη Στεφανία Λυμπεράκη όπως είναι το κανονικό όνομα της νεαρής τραγουδίστριας θα μεταβεί στο Ρότενταμ στα μέσα Μαΐου, για να λάβει μέρος στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision και να τραγουδήσει με τα ελληνικά χρώματα. 

Η νεαρή και ανερχόμενη τραγουδίστρια γεννήθηκε το 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, είναι ήδη πολύ γνωστή στη γενέτειρά της αλλά και τις σκανδιναβικές χώρες.

Θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με το ποπ τραγούδι «supergirl» σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου, ο οποίος μετρά ήδη αρκετές επιτυχίες στην ιστορία της Eurovision. Στο πλευρό τους θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής παρουσίας, που έχει υπογράψει τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά το 2004, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου που κέρδισε τη Eurovision το 2005.