ΚοινωνίαΑρχείο

Δίκη για την υπόθεση της Κοιλάδας: Δεν έριξε φως ο πραγματογνώμονας

Με την κατάθεση και εξέταση από την έδρα του βαλλιστικού πραγματογνώμονα που όρισε ως μάρτυρα υπεράσπισης η πλευρά της κατηγορουμένης, Γιώργου Ραυτογιάννη συνεχίστηκε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, η δίκη για την υπόθεση της Κοιλάδας.

Ο ίδιος ο πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια της κατηγορουμένης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τον Ιούνιο του 2015 είχε παρέμβει στο «Τούνελ» τηλεφωνικά και είχε κάνει μία ρητή τοποθέτηση ότι ο Θανάσης Λάμπρου είχε δολοφονηθεί.

Υποστήριξε ότι αργότερα έγινε γνώστης όλου του υλικού της δικογραφίας, όταν τον όρισε πραγματογνώμονα η κατηγορούμενη.

Παρ όλη την έρευνα του όμως όπως υποστήριξε δεν μπορεί να εξάγει ασφαλές συμπέρασμα για το εάν είναι όντως δολοφονία ή αυτοκτονία.

Στο σημείο αυτό η έδρα ρώτησε τον  κ. Ραυτογιάννη, πώς μπορεί να εξηγήσει το γεγονός ότι το θύμα ενώ είχε βληθεί στο στήθος, έβγαλε την μπλούζα του, μετά αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και έλειπε και ένας κάλυκας από τον μύλο του όπλου.

Στην περίπτωση αυτή φέρεται να απάντησε πως η υπόθεση οδηγείται στο συμπέρασμα της δολοφονίας.

Η εξέταση του πραγματογνώμονα της κατηγορούμενης χήρας του Θανάση Λάμπρου θα συνεχιστεί στις 28 Φεβρουαρίου από την πολιτική αγωγή και την υπεράσπιση. Ακολουθεί η απολογία της κατηγορουμένης.