ΑθλητισμόςΑρχείο

Ποιοί θα περάσουν από …κόσκινο γυμναστήρια και αθλητικές σχολές στην Αργολίδα

Ειδική Επιτροπή Πιστοποίησης και Ελέγχου για την προστασία της υγείας των εκγυμναζόμενων και την ποιότητα των υπηρεσιών των ιδιωτικών γυμναστηρίων και σχολών εκμάθησης αθλημάτων, συγκροτήθηκε από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Έργο της Επιτροπής είναι η πιστοποίηση και ο έλεγχος των ιδιωτικών γυμναστηρίων και αθλητικών σχολών, προκειμένου να διασφαλίζεται η προστασία της υγείας και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η επιτροπή που εγκρίθηκε από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για το έτος 2020, αποτελείται από:
Γαληνό Ιωάννη, Δ/ντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Πενταρά Χριστόδουλο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, υπεύθυνο Φ.Α.ΣΧ.Α. της ίδιας Δ/νσης.

Νάσιου Κυριακή, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Π.Ε. της Δ/νσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αργολίδας ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ρούμπου Σταυρούλα, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, που υπηρετεί στη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

Καραφωτιά Γεώργιο, Προϊστάμενο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Αργολίδας, ως τακτικό μέλος χωρίς αναπληρωτή λόγω έλλειψης υπηρετούντος υπαλλήλου ειδικότητας ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας.

Καχριμάνη Κωνσταντίνα, Προϊσταμένη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αργολίδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Τσαντίλα Βασίλειο, Προϊστάμενο του Τμήματος Εργαστηρίων της ίδιας Δ/νσης.

Μπουντάκη Ηλία, γυμναστή, εκπρόσωπο του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Γκαλέτση Αναστασία, γυμνάστρια, εκπρόσωπο του ίδιου συνδέσμου.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίστηκε η Χατζηγεωργίου Δέσποινα, υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αργολίδας με  αναπληρώτρια την Σεραφείμ Μαγδαληνή, υπάλληλο ΔΕ Προσωπικού Η/Υ του ίδιου Τμήματος.