ΟικονομίαΑρχείο

Άρχισε να φρακάρει το Ναύπλιο και χωρίς καρνάβαλο!

Παρότι ο βασιλιάς καρνάβαλος έμεινε στο πατάρι για φέτος, αρκετοί από τους εκδρομείς του τριμέρου δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ήδη από το πρωί του Σαββάτου το λιμάνι του Ναυπλίου αρχίζει και γεμίζει σιγά σιγά από αυτοκίνητα και οι δρόμοι από κόσμο που κάνει τη βόλτα του στα σοκάκια, έστω και χωρίς αποκριάτικη ατμόσφαιρα, από την στιγμή που όλες οι εκδηλώσεις ακυρώθηκαν.

Αμαλίας τριήμερο αποκριάς

Ο κορωνοϊός δεν φαίνεται να τρομάζει τους εκδρομείς που σε συνδυασμό με τον καλό καιρό επέλεξαν να βγουν να ξεσκάσουν από το να κλειστούν στα σπίτια τους.

Για το τριήμερο της αποκριάς δεν υπάρχουν ενδείξεις για σημαντικές ακυρώσεις, μια εικόνα όμως που ενδέχεται να αλλάξει αργότερα, αν δεν καταφέρουν να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού στη χώρα μας, που για την ώρα έχει ελάχιστα επιβεβαιωμένα μη θανατηφόρα κρούσματα.

Ο καρνάβαλος μπορεί να περιμένει για του χρόνου. 

Από την άλλη στα πηγαδάκια ο κορωνοϊός είναι θέμα συζήτησης με τον κόσμο στα καφέ της πόλης να προτιμά προς το παρόν να κάθεται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, παρότι βρισκόμαστε ακόμα στη χειμερινή περίοδο.