ΆρθροΑρχείο

Χορηγίες απολύμανσης στο Ναύπλιο και ευχαριστίες

Ευχαριστίες από αντίπαλα στρατόπεδα είδαμε ξαφνικά στο Ναύπλιο, με τον δήμο από τη μια και τον αντίπαλο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παναγιώτη Αναγνωσταρά από την άλλη, να ευχαριστούν ο ένας περισσότερο από τον άλλο εταιρία που έκανε χορηγία απολυμάνσεις, μια πράξη που σαφώς και επικροτείται,

Την ίδια μέρα (Τρίτη 18.03.2020) ο δήμος Ναυπλιέων με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ανακοινώνει: 

«Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει τους πολίτες πως από το απόγευμα της Τρίτης 17 Μαρτίου 2020 ξεκινούν απολυμάνσεις σε όλους τους δημόσιους χώρους, πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές καθώς και σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Ναυπλιέων.
Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα των επεμβάσεων του Δήμου. Οι απολυμάνσεις θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρεία (αναφέρεται το όνομα εταιρίας) για την ευγενική της χορηγία».

Λίγες ώρες αργότερα ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς μετά από πολύ καιρό στέλνει στα Μέσα Ενημέρωσης δελτίο Τύπου για να ευχαριστήσει την ίδια εταιρία: 

«Συγχαρητήρια στην (αναφέρεται το όνομα εταιρίας) για την δωρεάν απολύμανση όλων των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου μας.
Η (αναφέρεται το όνομα εταιρίας) δείχνει τον δρόμο της προσφοράς με την ενέργεια της να προβεί -ΔΩΡΕΑΝ- σε απολυμάνσεις όλων των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου μας! Eυχής έργο θα ήταν τον δρόμο αυτό να τον ακολουθήσουν και άλλοι! Ιδιαίτερα όσοι επί χρόνια αποτελούν βασικούς προμηθευτές του Δήμου μας, εργολήπτες κ.λ.π.! Ας συνεισφέρουν και αυτοί! Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της (αναφέρεται το όνομα εταιρίας)”.