ΚοινωνίαΑρχείο

Μια γροθιά όλοι στο νοσοκομείο Ναυπλίου

Η πρωινή σύσκεψη στον πίσω χώρο του προαυλίου του νοσοκομείου Ναυπλίου ήταν διαφορετική αυτή την Παρασκευή.

Γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικοί, τεχνικοί και ο διοικητής του νοσοκομείου Θοδωρής Βασιλόπουλος, όπως αναφέρουν πληροφορίες έδωσαν την υπόσχεση ότι θα κάνουν τα πάντα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Όλοι εμφανίστηκαν πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε περιστατικό που μπορεί να εμφανιστεί.

Χαρακτηριστικό είναι το συγκινησιακό κλίμα που επικράτησε, όπως μεταφέρθηκε σε συντάκτες του anagnostis.org . Στη σύσκεψη ο κος Βασιλόπουλος ενθάρρυνε το προσωπικό και ευχαρίστησε όλους για την προσπάθεια που καταβάλουν.

Να σημειωθεί ότι πλέον καθημερινά στις 9 το πρωί γίνεται ημερήσια αναφορά από το προσωπικό για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ήδη στο νοσοκομείο Ναυπλίου, ένα μεγάλο τμήμα της Παθολογικής κλινικής έχει δεσμευτεί για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορωνοϊού.

Επίσης, αριστερά από την κεντρική είσοδο, ο χώρος που λειτουργούσε παλιά το ΕΚΑΒ έχει μετατραπεί σε χώρο υποδοχής κρουσμάτων κορωνοϊού.

Μάλιστα ο δήμος βοήθησε στον εξοπλισμό με καρέκλες και τραπέζια. 

Σημαντικό είναι ότι έχει δημιουργηθεί ξεχωριστό δωμάτιο για πιθανά κρούσματα κορωνοϊού σε παιδιά, ώστε να μην έρχονται σε επαφή με ενήλικες ασθενείς.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιατρικές ομοβροντίες κατά της κυβέρνησης