ΚοινωνίαΑρχείο

Ετοιμοπόλεμο το νοσοκομείο Ναυπλίου στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Αλλάζει ο εξωτερικός χώρος του νοσοκομείου Ναυπλίου και διαμορφώνεται κατάλληλα με βάση τον σχεδιασμό που έχει γίνει από τον διοικητή της νοσηλευτικής μονάδας Θοδωρή Βασιλόπουλο σε συνεργασία με το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Μετά και την απομάκρυνση των παλιών ασθενοφόρων ελευθερώθηκε ο χώρος που θα αξιοποιηθεί κατάλληλα στη μάχη κατά του κορωνοϊού. 

 

Ήδη στο νοσοκομείο Ναυπλίου, ένα μεγάλο τμήμα της Παθολογικής κλινικής έχει δεσμευτεί για την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων.

Διαβάστε Ακόμα: Συγκινητικές προσφορές στο νοσοκομείο Ναυπλίου

Αριστερά από την κεντρική είσοδο, ο χώρος που λειτουργούσε παλιά το ΕΚΑΒ έχει ήδη μετατραπεί σε χώρο υποδοχής ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ έχει δημιουργηθεί ξεχωριστό δωμάτιο για πιθανά κρούσματα σε παιδιά, ώστε να μην έρχονται σε επαφή με ενήλικες ασθενείς.

 

Το box που θα τοποθετηθεί στον χώρο που καταλάμβαναν τα ασθενοφόρα, θα χρησιμοποιηθεί από τους γιατρούς. Επίσης θα μπει και μια χημική τουαλέτα από τον Δήμο Ναυπλιέων. 

Ήδη ομάδα κρούσης με τον εξοπλισμό της έχει εγκατασταθεί σε εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου για να κάνει την διαλογή των ασθενών και να διαχειριστεί πιθανά ύποπτα κρούσματα.

Νοσοκομείο Ναυπλίου