ΡεπορτάζΑρχείο

Παραγωγοί σε απόγνωση στη λαϊκή του Ναυπλίου (Pics)

Μειωμένη ήταν η κίνηση στην λαϊκή αγορά του Ναυπλίου σε σχέση με τις προηγούμενες φορές. Ο λόγος που έγινε σήμερα ήταν η αυριανή Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου την οποία φέτος θα γιορτάσουμε από το σπίτι, παρακολουθώντας ταινίες εποχής με τους ήρωες του 1821.

Οι κατά 50% λιγότεροι παραγωγοί κράτησαν τις αποστάσεις ασφαλείας από πάγκο σε πάγκο με τους λιγοστούς σε σχέση με άλλες φορές καταναλωτές να ψωνίζουν με ασφάλεια κρατώντας και αυτοί ο ένας από τον άλλο τις αναγκαίες αποστάσεις.

 

Από την πλευρά τους οι παραγωγοί βλέπουν τα ευπαθή προϊόντα τους να μένουν απούλητα και γι’ αυτό διαμαρτυρήθηκαν σήμερα το πρωί μπροστά από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Ψώνια χωρίς κορωνοϊό στη Λαϊκή Άργους. Αν συνεχίσουμε έτσι καταστραφήκαμε, λένε οι παραγωγοί

Σε επικοινωνία τους με τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο τους εκφράστηκε η εκτίμηση της προσωρινότητας του μέτρου, αλλά και της αναγκαιότητάς του προκειμένου να αποτραπεί  η διάδοση του κορωνοϊού.  Όπως υποστήριξε ο κ. Μαλτέζος, τα μέτρα προστασίας θα επανεξεταστούν σύντομα, ανάλογα με την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, ενώ παράλληλα τους υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει το πρόβλημα στην κεντρική διοίκηση.