ΚοινωνίαΑρχείο

Κορωνοϊκή βόμβα ή φούσκα απειλεί το Άργος;

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Αργολίδα, την επαφή ενός ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος. Πρόκειται για άνδρα, ο οποίος αν και έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, συνεχίζει να κυκλοφορεί, τόσο σε χωριό έξω από το Άργος, όσο και στην ίδια την πόλη, επισκεπτόμενος τράπεζες, βενζινάδικα, περίπτερα κ.α. σύμφωνα πάντα με όσα ακούγονται από φοβισμένους πολίτες.

Οι πληροφορίες μας λένε πως ήδη από χτες υπήρξαν κινητοποιήσεις στο Δήμο Άργους -Μυκηνών, αλλά όπως πληροφορούμεθα οι υπηρεσίες ακόμα και ο ΕΟΔΥ, η αστυνομία, το Νοσοκομείο του Άργους και η πολιτική προστασία του Άργους έστελναν την υπόθεση από τον Άννα στον Καϊάφα.

Ο επικεφαλής της πολιτικής προστασίας και αντιδήμαρχος Άργους- Μυκηνών Χρ. Πετσέλης υποστήριξε σε τηλεφωνική μας επικοινωνία ότι δεν μπορεί ο ίδιος να βεβαιώσει αν τηρούνται οι κανόνες περιορισμού ή όχι και πως αυτό είναι ενδεχομένως δουλειά της αστυνομίας. Αναρμόδια για το αν τηρούνται οι κανόνες περιορισμού μας δήλωσε τηλεφωνικά και η διοικήτρια του Νοσοκομείου Άργους κα. Μαρία Σαρίδη.

Ας ελπίσουμε όλα αυτά που έχουν αναστατώσει την αργειακή κοινωνία να είναι μια απ τις συνηθισμένες φούσκες, γιατί αν δεν είναι οι πολιτικές και κοινωνικές ευθύνες κάποιων θα είναι τεράστιες.

Αλλά ακόμα κι αν είναι «φούσκα» θα πρέπει να βγει κάποιος δημόσια να ηρεμήσει την τοπική κοινωνία.

Διαβάστε Ακόμα: Σε άλλη περιφέρεια έχουν καταχωριστεί τα 2 από τα 3 κρούσματα της Αργολίδας, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ