ΆρθροΑρχείο

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με το νοσοκομείο Αργολίδας και την ενημέρωση

Πολλές φορές το anagnostis.org υποχρεωτικά έχει ακροβατήσει, προκειμένου να κρατήσει ενήμερους και συνάμα και ήρεμους τους αναγνώστες γύρω από την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Αργολίδα.

Αν και από ορισμένους κακοπροαίρετους δέχθηκε επιθέσεις περί δήθεν «ψευδών ειδήσεων» καμιά είδηση του anagnostis.org δεν έχει διαψευστεί, πράγμα που δείχνει ότι παρά τις δυσκολίες ενημέρωσης οι πηγές μας ήταν πάντα σωστές και συμβάλαμε και συνεχίζουμε να συμβάλουμε στην έγκυρη ενημέρωση του πολίτη, γιατί μόνο ο ενήμερος πολίτης δεν πέφτει σε κατάσταση πανικού.

Μας προκαλεί εντύπωση το αλαλούμ που επικρατεί στον ΕΟΔΥ για τον καταμερισμό των ασθενών, όχι με βάση τον τόπο που ζουν, αλλά με βάση τον τόπο που αναφέρεται στην ταυτότητά τους η κατοικία τους.

Το ίδιο αλαλούμ συμβαίνει και με τα άτομα που νοσούν και δεν αναφέρονται ως ασθενείς, προφανώς για να δείξουν πως τα μέτρα στην χώρα μας πάνε καλύτερα από άλλες χώρες.

Κύριοι, δεν γίνεται πολιτική με την υγεία του πολίτη.

Όταν αποκρύβεται ένα περιστατικό, όχι μόνο σπέρνεται άσκοπος πανικός στους πολίτες που το πληροφορούνται και διογκώνεται το περιστατικό, αλλά θέτεται σε κίνδυνο ο περίγυρος και οι επαφές του ασθενούς.

Σας ρωτούμε ευθέως, σε πόσους από το προσωπικό του νοσοκομείου Άργους διαγνώστηκε κορωνοϊός;

Τι μέτρα πάρθηκαν για όσους ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή με κορωνοϊό;

Τι μέτρα πάρθηκαν σε δημόσια υπηρεσία του Ναυπλίου και στην Άρια;