ΡεπορτάζΑρχείο

Σαρώνουν παραλίες και ακτές του Ναυπλίου, από στεριά και θάλασσα

Μπαράζ ελέγχων από το λιμεναρχείο Ναυπλίου στα πλαίσια των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην κοινότητα.

Σήμερα Κυριακή, λιμενικοί σαρώνουν παραλίες και ακτές της περιοχής, από στεριά και θάλασσα στα πλαίσια οργανωμένης επιχείρησης με στόχο την αποτροπή τυχόν συμβάντων που αντίκεινται στα μέτρα που έχουν τεθεί από την πολιτεία και τα οποία τηρούνται από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Ήδη χθες Σάββατο υπήρξε κινητοποίηση των λιμενικών όταν έφτασε η πληροφορία ότι κάποιος παρά την απαγόρευση κολυμπούσε στην Καραθώνα. Παρόλα αυτά όταν έφτασε το όχημα του λιμενικού ο κολυμβητής είχε εξαφανιστεί.

Από την στιγμή που ξεκίνησε η απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι και σήμερα από το λιμεναρχείο Ναυπλίου έχουν πραγματοποιηθεί 488 έλεγχοι στην ξηρά και έχουν καταγραφεί 18 παραβάσεις, έχοντας επιβληθεί τα προβλεπόμενα πρόστιμα ανά περίπτωση.

Να σημειωθεί πως στα πλαίσια των μέτρων που έχουν επιβληθεί, δεν επιτρέπονται τα μπάνια στη θάλασσα, η χρήση ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής και η υποβρύχια αλιεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο τσακ γλίτωσε το πρόστιμο παρέα νεαρών που έκανε μπάνιο στην Ψιλή Άμμο του Τολού