ΡεπορτάζΑρχείο

Στο τσακ γλίτωσε το πρόστιμο παρέα νεαρών που έκανε μπάνιο στην Ψιλή Άμμο του Τολού

Αν και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών πειθαρχούν στα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην κοινότητα, υπάρχουν και κάποιοι λίγοι που εξέλαβαν την καλοκαιρία ως μια ευκαιρία για να ξεχυθούν στις παραλίες για κολύμπι παρά την σχετική απαγόρευση που είναι σε ισχύ.

Το λιμεναρχείο Ναυπλίου ειδοποιήθηκε σήμερα Κυριακή από σκάφος ότι μια παρέα νεαρών έκανε μπάνιο στην Ψιλή Άμμο του Τολού. Αμέσως έσπευσε στο σημείο όχημα της υπηρεσίας που περιπολούσε στην χερσαία περιοχή του Τολού και βρήκαν την παρέα να επιστρέφει από τη θάλασσα με μαγιό και την πετσέτα στο χέρι.

 

Οι λιμενικοί τους έκαναν συστάσεις, καθώς εκείνη την στιγμή δεν έκαναν μπάνιο στη παραλία, και έτσι γλίτωσαν το πρόστιμο αυτή τη φορά.

Οι λιμενικοί σαρώνουν όλη την ακτογραμμή του Ναυπλίου με πολυάριθμες περιπολίες από ξηράς και από θαλάσσης, για τυχόν παραβάσεις των μέτρων που έχουν ληφθεί, καθώς η βελτίωση των καιρικών συνθηκών -όπως και σε άλλες περιοχές- προκαλεί τον κόσμο να βγει περισσότερο από τα σπίτια του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σαρώνουν παραλίες και ακτές του Ναυπλίου, από στεριά και θάλασσα