ΠολιτισμόςΑρχείο

Όλο το Άργος έσπευσε να δει την Αντιγόνη

Στο κατάμεστο  από κόσμο Αρχαίο Θέατρο Άργους ,πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5/8  η παράσταση του Σοφοκλή Αντιγόνη.

Η παράσταση, ένα διαχρονικό τραγικό σχόλιο στην αλαζονεία της εξουσίας, παρά τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, συνεχίζει το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα, προσθέτοντας συνεχώς νέους σταθμούς και κερδίζοντας  τις εντυπώσεις και στην πόλη του Άργους.

 
 
Μια μεγάλη πολιτιστική επιτυχία για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουτσοποδίου που κατάφερε να φέρει στην πόλη  του Άργους μια παράσταση με τόσο  μεγάλες περγαμηνές.

Οι εκπληκτικές ερμηνείες των Νικήτα Τσακίρογλου, Ιωάννας Παππά και  Σταύρου Ζαλμά,   έδωσαν στο κοινό ένα θέαμα υψηλού πολιτιστικού επιπέδου το οποίο οι Αργείοι αντάμειψαν με παρατεταμένο χειροκρότημα. Ο ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς με το τέλος της παράστασης  ευχαρίστησε θερμά τον  Δήμο Άργους Μυκηνών για την παραχώρηση του κοσμήματος της πόλης, του αρχαίου θεάτρου ,τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουτσοποδίου για την πρόσκληση και την άρτια  φιλοξενία και φυσικά το φιλοθεάμον κοινό.
 

Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδος Δημήτρης Κοδέλας, Γιάννης Ανδριανός O πρώην Υπουργός Γιάννης Μανιάτης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης οι δημοτικοί σύμβουλοι  Χρήστος Πετσέλης ,Νίκος Δελής , Βαγγέλης Τζαβέλας και η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ  Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου.