ΡεπορτάζΑρχείο

9 τόνοι πορτοκάλια έκαναν φτερά από κτήματα της Αργολίδας

Περίπου 9 τόνους πορτοκαλιών είχαν αφαιρέσει τις τελευταίες ημέρες τρεις γυναίκες και άγνωστοι συνεργοί τους, ενώ είχαν αποπειραθεί να κλέψουν άλλους 6,5 τόνους από κτήματα του Άργους και του Ναυπλίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις γυναίκες (ηλικίας 28, 39 και 57 ετών), συνελήφθησαν χθες στο Παναρίτι, διότι μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από αγρόκτημα ποσότητα πορτοκαλιών, συνολικού βάρους 3,5 τόνων, τα οποία είχαν τοποθετήσει σε 70 σακιά. Όμως, έγιναν αντιληπτές και έπειτα από λίγη ώρα συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι τρεις γυναίκες είχαν αφαιρέσει, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, στις 11 Απριλίου από το ίδιο αγρόκτημα στο Παναρίτι ποσότητα πορτοκαλιών βάρους δύο τόνων.

Επίσης, στις 12 Απριλίου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα τόνο και 200 κιλά πορτοκαλιών από αγρόκτημα στο Ανυφί του Δήμου Ναυπλιέων, ενώ στις 15 Απριλίου είχαν αφαιρέσει επτά τόνους πορτοκαλιών από κτήμα στο Μοναστηράκι του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Στις 18 Απριλίου τα ίδια άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία, προσπάθησαν να αφαιρέσουν περίπου δύο τόνους πορτοκαλιών από κτήμα στο Μοναστηράκι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου για τον εντοπισμό των συνεργών των τριών γυναικών και των παραληπτών της ποσότητας των πορτοκαλιών που εκλάπησαν.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της αστυνομίας.