ΚοινωνίαΑρχείο

Έπεσαν οι υπογραφές αλλά οι γιατροί είναι άφαντοι – Εξαγριωμένος ο Γεωργόπουλος

Από την προηγούμενη Πέμπτη 23 Απρίλη έχει εγκριθεί η πρόσληψη επικουρικών ιατρών στην Ερμιονίδα, όμως οι γιατροί δεν βρίσκονται ακόμα στις θέσεις τους με αποτέλεσμα με σημερινή του δήλωση ο δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος, να βάζει χρονικό ορόσημο και να επιτίθεται στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «αν μέχρι αύριο το πρωί, δεν έχουν έρθει οι δυο γιατροί και οι τέσσερις νοσηλευτές, θα θέσουμε το θέμα, στον ίδιο τον Πρωθυπουργό».

Ανάλογη δήλωση για την απουσία των γιατρών κάνει με δηλώσεις του και ο βουλευτής Ανδρέας Πουλάς.

Να σημειωθεί ότι το έγγραφο του υπουργείου Υγείας για την έγκριση των προσλήψεων φέρει ημερομηνία 23/04/2020 και επικαλείται μεταγενέστερο έγγραφο της 6ης ΥΠΕ με ημερομηνία 24/04/2020 !!!

Ο κος Γεωργόπουλος με δήλωσή του στο sport-ermionida τονίζει:

Μέχρι σήμερα, δεν έχουν έρθει οι δυο γιατροί και οι τέσσερις νοσηλευτές σύμφωνα με τα όσα αποφασίσαμε στην σύσκεψη, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά. Δεν είναι στη σκηνή, έξω από τη Δομή του” Γαλαξία “σε καθημερινή βάση ο γιατρός με τους δυο νοσηλευτές, ως είχαμε αποφασίσει. 
Όπως δηλαδή προβλέπεται και από την απόφαση του κ. Χαρδαλιά. 
Χθες, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, έκαναν την υπηρεσία τους στη σκηνή. 
Σήμερα όμως, δεν υπάρχει εκεί ούτε ο γιατρός ούτε οι νοσηλευτές. 
Θέτω τους υπεύθυνους του Υπουργείου Υγείας, προ των ευθυνών τους. 
Ολιγωρία ή υπαναχώρηση σε τέτοια θέματα, δεν επιτρέπεται. 
Αν μέχρι αύριο το πρωί, δεν έχουν έρθει οι δυο γιατροί και οι τέσσερις νοσηλευτές, θα θέσουμε το θέμα, στον ίδιο τον Πρωθυπουργό. 
Δεν είναι δυνατόν, να έχει χειριστεί με άριστο τρόπο η Κυβέρνηση, το πρόβλημα της αντιμετώπισης του Κορωνοϊού στην Χώρα και κάποιοι, να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο.

Εντωμεταξύ, και την Παρασκευή με ανοιχτή του επιστολή απευθύνθηκε στον Πρωπουπουργό ο κος Γεωργόπουλος, ενώ το θέμα έχει πάρει ήδη Πανελλήνιες διαστάσεις.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ