ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Έκπληξη Καμπόσου: Έκανε δεξί χέρι τον πρώην αντίπαλό του

Ειδικό Συνεργάτη έκανε με απόφασή του σήμερα Παρασκευή τον πρώην υποψήφιο δήμαρχο Άργους Σωτήρη Κωτσοβό, ο νυν δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος. Μια κίνηση ανοίγματος του δημάρχου σε πρώην αντιπάλους, που έρχεται μάλιστα σε μια εποχή μακριά από εκλογές. Ο κος Κωτσοβός είναι γνωστός από τις δράσεις του στα κοινά (Δαναός), ενώ ήταν και υποψήφιος δήμαρχος το 2010, απέναντι στον κο Καμπόσο.

Ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών υπέγραψε την «Ειδική σύμβαση εργασίας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δίκαιου ορισμένου χρόνου», με την οποία προβαίνει στην πρόσληψη του κ. Κοτσοβού, ως Ειδικού Συνεργάτη, στην αντίστοιχη κενή οργανική θέση.

Η διάρκεια της σύμβασης, ισχύει από σήμερα, μέχρι τη λήξη της θητείας της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ήτοι μέχρι την 31-12- 2023.

Οι δραστηριότητες και τα ειδικότερα καθήκοντα του προσλαμβανόμενου καθορίζονται με την υπ’ αριθ.884/1-4-2020 απόφαση πρόσληψης που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ497/τ.Γ/22-4-2020.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΣ

 

Όπως αναφέρεται ο δεύτερος των συμβαλλομένων κ. Κοτσοβός, δήλωσε ότι συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα το περιεχόμενο και τους όρους της σύμβασης.

Ο κος Σωτήρης Κωτσοβός ήταν υποψήφιος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών το 2010, επικεφαλής της Παράταξης «Πρόταση Ελπίδας», όμως δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί.
 

VIDEO ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ 2010

Μάλιστα τότε στην ανακοίνωση Υποψηφιότητας του αναφερόνταν σε λύσεις για θέματα, που ενδεχομένως θα τις προτείνει και σήμερα:

Μεταξύ άλλων μιλούσε για: «κινήσεις όπως η – επιτέλους – ρύθμιση του κυκλοφοριακού για την αποσυμφόρηση της πόλης του Άργους, το «γεφύρι της Άρτας» με το θέμα των σκουπιδιών, η προστασία του περιβάλλοντος, οι πολεοδομικές παρεμβάσεις (σχέδιο πόλης, βιομηχανικές περιοχές κλπ), η πολλαπλή ανάδειξη της αρχαιολογικής βαρύτητας του άξονα Μυκήνες – Άργος – Λέρνα, η πολιτιστική αναδιοργάνωση, η ανακύκλωση, ο εθελοντισμός αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι για μένα και όλους μας απαράβατοι όροι συμμετοχής σ’ αυτό το εγχείρημα».

Ο Σωτήρης Κοωτσοβός είναι δικηγόρος. Αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιογραφικό του:
«Διαμένω και εργάζομαι μονίμως στο Άργος, όπου γεννήθηκα το 1950, και είμαι διορισμένος δικηγόρος παρ’ εφέταις στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου από το 1978, ασχολούμενος βασικά με υποθέσεις αστικού / εμπορικού / τραπεζικού αντικειμένου, όντας – πλην της ιδιωτικής πελατείας – νομικός σύμβουλος σε εμπορικές / βιοτεχνικές εταιρείες & τράπεζες της περιοχής».