ΚοινωνίαΑρχείο

4 υποτροφίες κατόπιν εξετάσεων από το Νέο Σχολείο

Το Νέο Σχολείο προσφέρει τέσσερις υποτροφίες τριετούς διάρκειας κατόπιν γραπτών εξετάσεων με ερωτήσεις τύπου πολλαπλής επιλογής.

Συγκεκριμένα:

  • Δύο για την A’ Γυμνασίου, η πρώτη με έκπτωση 100% και η δεύτερη 50% επί των διδάκτρων για τους 2 συμμετέχοντες που θα πετύχουν τις καλύτερες επιδόσεις στις γραπτές εξετάσεις.
  • Δύο για την Α’ Λυκείου, η πρώτη με έκπτωση 100% και η δεύτερη 50% επί των διδάκτρων για τους 2 συμμετέχοντες που θα πετύχουν τις καλύτερες επιδόσεις στις γραπτές εξετάσεις.

 

Όροι, προϋποθέσεις και πληροφορίες:

Όλες οι υποτροφίες ισχύουν μέχρι την αποφοίτηση των μαθητών από την αντίστοιχη βαθμίδα, εφόσον διατηρούν άριστη επίδοση και διαγωγή κοσμιοτάτη.

** Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα έχουν μαθητές-μαθήτριες που φοιτούν φέτος στη ΣΤ’ Δημοτικού και Γ’ Γυμνασίου, δημόσιων και ιδιωτικών Σχολείων. Εξαιρούνται τα παιδιά των οποίων οι γονείς ανήκουν στο προσωπικό του σχολείου μας.

** Εξεταζόμενα Μαθήματα – Ποσοστά Συμμετοχής:
– ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: Νεοελληνική Γλώσσα (60%), Μαθηματικά (40%).
– Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: Νεοελληνική Γλώσσα (30%), Μαθηματικά (30%), Αρχαία Ελληνική Γλώσσσα (20%), Φυσική-Χημεία (20%)

Αντικείμενο εξέτασης αποτελεί η διδασκόμενη ύλη της τάξης που φοιτούν, καθώς και η προαπαιτούμενη των προηγούμενων τάξεων.

**Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη χορήγηση της υποτροφίας είναι η ΚΟΣΜΙΟΤΑΤΗ ΔΙΑΓΩΓΗ και η ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗ (75% και άνω) στις γραπτές εξετάσεις στις 10 Ιουνίου 2020.

** Οι μαθητές-γονείς μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους  μέχρι 9 Ιουνίου 2020.

Πληροφορίες – Αιτήσεις: Γραμματεία Νέου Σχολείου (Δαλαμανάρα Αργολίδας).