ΡεπορτάζΑρχείο

Απίστευτη σαβούρα ανάμεσα σε Αγία Τριάδα και Παναρίτη! Εντός πωλούνται πάσης φύσεως υλικά

Ένας σκουπιδότοπος σε ρέμα ανάμεσα σε Αγία Τριάδα – Παναρίτι και Αμαριανό, συνεχίζει να βάζει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Ο σκουπιδότοπος που λειτουργεί παράνομα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δέχεται κάθε είδους απορρίμματα, από κάποιους ασυνείδητους που πηγαίνουν και τα πετάνε εκεί.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που συστηματικά ξεφορτώνουν κάθε λογής σαβούρα στο ρέμα Ξεριάς. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου πηγαίνουν και τα καθαρίζουν με μπουλντόζα, αλλά μετά από 4-5 μέρες επαναλαμβάνεται και πάλι η ίδια κατάσταση. Βέβαια όταν μετατρέπεται σε… χωματερή η ίδια η πόλη του Ναυπλίου από κάποιους που πετούν τα ογκώδη απορρίμματά τους όπου να ναι, τι να περιμένει κανείς στα προάστια;

Η περιοχή είναι κατοικημένη καθώς τριγύρω υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια με τους ιδιοκτήτες τους να είναι αναγκασμένοι να υπομένουν αυτή την κατάσταση για την οποία δεν ευθύνονται οι ίδιοι και που μπορεί να αποβεί άκρως επικίνδυνη για την υγείας τους.

Όπως καταγγέλουν οι ντόπιοι πρόκειται για γνωστό σημείο όπου γίνεται συνεχώς ρίψη σκουπιδιών εδώ και 60 χρόνια! Παρά τις συστάσεις των αρχών, μερίδα πολιτών εξακολουθεί να περιφρονεί τις οδηγίες με αποτέλεσμα τα σκουπίδια αντί να μειώνονται, να αυξάνονται και να πληθύνονται.

Το παρακάτω φωτορεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό: