ΠολιτισμόςΑρχείο

Η επάνοδος της Γιάννας στην Πελοπόννησο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Η επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Ναύπλιο τον Φεβρουάριο, προ της καραντίνας και του κορωνοϊού, δεν ήταν η μοναδική για την πρόεδρο τη Επιτροπή “Ελλάδα 2021” στην Πελοπόννησο.

Την επόμενη εβδομάδα η κα Αγγελοπούλου θα βρίσκεται στην Τρίπολη, για τον σχεδιασμό του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια. Στην αντίστοιχη παρουσία της κας Αγγελοπούλου στο Ναύπλιο εκτός από τις συζητήσεις για τον εορτασμό και τις διαφωνίες σχετικά με την Πρώτη Πρωτεύουσα ήταν και μια ευκαιρία για τους ντόπιους να φωτογραφηθούν μαζί της

στελέχη της Επιτροπής Ελλάδα 2021

Την Παρασκευή, συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, στελέχη της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, τα οποία το ενημέρωσαν πως την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί την έδρα της Περιφέρειας η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου.

Στη συνάντηση αυτή, τα στελέχη της Επιτροπής Κ. Πετροπούλου και Κ. Αυδίκου, συζήτησαν με τον Π. Νίκα για τον εορτασμό, τον ερχόμενο χρόνο, των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και ενημερώθηκαν σχετικά με τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της Περιφέρειας.