ΚοινωνίαΑρχείο

Πήγαν για μπάνιο στην Αρβανιτιά και αντίκρισαν τα αυτοκίνητά τους σπασμένα!

Με μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν αντιμέτωποι δύο λουόμενοι που είχαν σταθμεύσει τα αυτοκίνητά τους στο πάρκινγκ που βρίσκεται πάνω από την παραλία της Αρβανιτιάς, καθώς μεσοβδόμαδα καταγράφηκαν τουλάχιστον δύο απόπειρες κλοπής με πρόκληση υλικών ζημιών, όπου άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια των δύο οχημάτων.

Η παραλία αυτή είναι η μόνη που βρίσκεται εντός πόλεως και τους θερινούς μήνες συγκεντρώνει αρκετό κόσμο, Ναυπλιώτες και επισκέπτες.

Απ’ ότι φαίνεται κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη φύλαξης στην πλατεία Αρβανιτιάς που λειτουργεί και ως χώρος στάθμευσης, και παρά το γεγονός ότι ρισκάρουν μήπως τους αντιληφθεί κάποιος διερχόμενος, έχουν βάλει στο μάτι πολύτιμα αντικείμενα που αφήνουν λουόμενοι στα αμάξια τους, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές και στα ίδια τα οχήματα.

 

Πλέον η λήψη μέτρων φύλαξης καθίσταται επιτακτική για να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα από δω και στο εξής όπου ανοίγει και ο εξωτερικός τουρισμός και η δυσφήμηση για την πόλη, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα είναι μεγάλη.

Μάλιστα αυτό που συμβαίνει στην Αρβανιτιά αναφέρθηκε και σε άλλες πλαζ του Δήμου Ναυπλιέων, όπου επίσης έσπασαν τζάμια αυτοκινήτων.

Να σημειωθεί πως το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κλάπηκε πολυτελές τζιπ που ήταν παρκαρισμένο σε κεντρικό σημείο του λιμανιού του Ναυπλίου, χωρίς οι κλέφτες να γίνουν αντιληπτοί.