ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Κορωνοϊός: Φοβούνται έξαρση στην Ερμιονίδα και προτρέπουν για τήρηση των μέτρων

Στο Δημαρχείο Ερμιονίδας πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας και τους Διοικητές των Λιμενικών Τμημάτων Ερμιόνης και Πορτοχελίου, με θέμα την εφαρμογή και τήρηση των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης και διάδοσης του κορωνοϊού, λόγω των προσφάτων εξελίξεων και της έξαρσης των κρουσμάτων σε πολλές περιοχές της χώρας.

Στην Ερμιονίδα μέχρι σήμερα η κατάσταση βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

Και συνεχίζει:  «Πρέπει όμως με άριστο συντονισμό και καλή συνεργασία όλων των Υπηρεσιών να συνεχίσουμε και να παραμείνουμε ασφαλείς».

Κορωνοϊός Ερμιονίδα τήρηση μέτρων

 

«Επιμένουμε στην τήρηση κάθε εξαγγελίας της Πολιτείας, διότι ασπίδα προστασίας μας είναι η τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Χρησιμοποιούμε μάσκα, κρατάμε απόσταση, αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό πολλών ατόμων»,προτρέπει ο Δήμος Ερμιονίδας.

Απευθυνόμενος προς τους νέους ο Δήμος σημειώνει «τους παρακαλούμε να προσέχουν, να τηρούν τις οδηγίες και να φροντίζουν την υγεία τους».

«Θέλουμε και θα επιδιώξουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε υγιείς την καλοκαιρινή περίοδο, απολαμβάνοντας κάθε ομορφιά του τόπου μας, ενώ παράλληλα θα κρατήσουμε μακριά μας τον κορωνοϊό και κάθε άλλο κίνδυνο που εγκυμονεί», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.