ΚοινωνίαΑρχείο

Συγκλονισμένο το Άργος από τον αδόκητο χαμό της Φωτεινής. Πότε θα γίνει η κηδεία της

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Άργους μετά την ανείπωτη τραγωδία στους Μύλους που είχε ως αποτέλεσμα τον αδόκητο χαμό της Φωτεινής, κόρης γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναργειακού.

Μετά το σφοδρό τροχαίο η Φωτεινή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, στις 5 μμ, στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Άργος. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 4 μμ.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης 6 Οκτωβρίου κοντά στο παλιό Δημαρχείο των Μύλων, στην παλιά εθνική οδό Άργους – Τριπόλεως. Από την σύγκρουση της μηχανής στην οποία επέβαινε η Φωτεινή και του αγροτικού αυτοκινήτου τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα, ο 29χρονος οδηγός της μηχανής και ο 58χρονος οδηγός του αγροτικού, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διεξάγει η Τροχαία Άργους.

Το αντίο από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Παναργειακού

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Παναργειακού, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κων/νου Αθανασόπουλου για τον ξαφνικό χαμό της κόρης του. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΦΩΤΕΙΝΗ!

Να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος ήταν παίκτης του Παναργειακού που αγωνιζόταν στη θέση του στόπερ.

Συλληπητήρια από τους συνταξιούχους ΟΤΕ Αργολίδας

Οι Συνταξιούχοι του ΟΤΕ Αργολίδας εκφράζουν την οδύνη τους και απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο και την Ουρανία Καραχάλιου για τον αδόκητο χαμό του παιδιού τους.

«Κώστα και Ουρανία ο θεός να σας δώσει δύναμη, κουράγιο και να ανακουφίσει τον πόνο σας για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης. Καλό παράδεισο να έχει».

Τι αναφέρει η αστυνομία

Το τροχαίο δυστύχημα, όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου:

«Χθες (6.10.2020) το βράδυ, στο 9ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Άργους – Τριπόλεως, Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός και επέβαινε 25χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης και τον τραυματισμό των ανωτέρω οδηγών.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους-Μυκηνών».