ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ναύπλιο: Ομόφωνη απόφαση για την οδό «Ευαγγελίας Δεϊλάκη» θέλει ο Κωστούρος

Τη δική του απάντηση δίνει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, αναφορικά με το θέμα ονοματοδοσίας της ανώνυμης οδού η οποία διατρέχει την Ακροναυπλία σε οδό Ευαγγελίας Δεϊλάκη, εξηγώντας γιατί αναβλήθηκε η συζήτηση του θέματος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. 

Ο λόγος που προβάλλει είναι οι αντιρρήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης που ζήτησε ο εν λόγω δρόμος να ονομαστεί σε «Ακροναυπλίας».

Να σημειωθεί ότι χθες η τοπική παράταξη του Ναυπλίου «Ανάπλι Εμπρός», έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα, με σχετικό δελτίο τύπου.

Όπως σημειώνει ο Δ. Κωστούρος:

«Στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα της ονοματοδοσίας της ανωνύμου οδού η οποία διατρέχει την Ακροναυπλία σε οδό Ευαγγελίας Δεϊλάκη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είχε διαφορετική άποψη και πρόταση σχετικά με το δρόμο που πρέπει να ονομασθεί.

Άποψή μας ήταν η εξής: Ως δημοτική αρχή συμφωνούσαμε με την ονοματοδοσία όπως είχε έρθει στην εισήγηση.

Είπαμε όμως ότι δεν αξίζει και δεν πρέπει η ονοματοδοσία αυτή να αποφασισθεί με κατά πλειοψηφία απόφαση αλλά με ομοφωνία και γι αυτό στο επόμενο τοπικό συμβούλιο να παριστάμεθα για να συζητήσουμε σχετικά με σκοπό μια ομόφωνη απόφαση.

Αυτό συμφωνήθηκε το οποίο και πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Τα σχετικά με την αναβολή του θέματος δημοσιεύματα έρχονται να προστεθούν σε δεκάδες άλλα τέτοιου τύπου παραπλανητικά κείμενα γεμάτα ανακρίβειες και μισές ή καθόλου αλήθειες κάποιων παθιασμένων λαϊκιστών οι οποίοι σπεύδουν να κατηγορήσουν παραπλανώντας και παραπληροφορώντας συνεχώς. Και καταλογίζουν ευθύνες αυτοί που όπου πλησιάζουν σε ΕΥΘΥΝΗ παραιτούνται και τρέχουν στο σπίτι τους.

Ως εδώ όμως…»