ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Δεν ήθελε όλες τις ευχές ο Κωστούρος και σε κάποιους «την λέει»

Με μία φωτογραφία του φωτισμένου κόμβου στο λιμάνι του Ναυπλίου συνοδεύει ένα σχόλιό του στο facebook ο Δημήτρης Κωστούρος αναφορικά με την ονομαστική του εορτή και τις ευχές που δέχθηκε, οι οποίες μάλλον δεν ήταν όλες καλοδεχούμενες όπως αφήνει ο ίδιος να εννοηθεί.

Σχολιάζει ο δήμαρχος Ναυπλιέων στα social media:

«Δεν ήταν μόνο οι ευχές που μου είπατε όταν με συναντήσατε, όταν μου τηλεφωνήσατε, όταν μου γράψατε σε sms, σε mail, στα social media αλλά κυρίως ήταν κάποιες εκφράσεις και λέξεις υποστηρικτικές και συμβουλευτικές που έκαναν την ευθύνη ακόμη μεγαλύτερη και τη διάθεση για δουλειά τεράστια.

Για όσους εννοούσαν τις ευχές τους τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου και τους στέλνω τις δικές μου.

Για όσους το έκαναν ως τυπική ενέργεια ή για άλλο «δικό» τους λόγο τους πληροφορώ ότι σε εμένα δεν έχουν αυτή την “υποχρέωση”».

Αναφορικά με τη φωτογραφία που παραθέτει αναφέρει: «Η φωτογραφία είναι πολύ καινούργια και θα την έχουμε από εδώ και στο εξής μιας και είναι το Παλαμήδι από τον φωτισμένο πλέον κυκλοφοριακό κόμβο του λιμανιού».

Φωτισμός κόμβου στο λιμάνι του Ναυπλίου

 

Αναφορικά με το έργο ανάπλασης της εισόδου του Ναυπλίου από την πλευρά της Νέας Κίου, που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν απομείνει οι φυτεύσεις στα δύο πάρκα, η πλακόστρωση προς την παραλιακή και η μεταφορά του πίλαρ στον σταθμό των τραίνων όπου θα ηλεκτροδοτηθεί η περιοχή.

Ήδη ο ηλεκτροφωτισμός του κόμβου βελτιώνει την εικόνα τις νυχτερινές ώρες, ενώ πιο ολοκληρωμένη εικόνα θα έχουμε όταν θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο του έργου.